Müge sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 22:57

22 06 2023 tarihinde Mersin Yenişehir ilçesindeki şok marketinden almış olduğum termos içine çay koyduğumda tuzla buz oldu. Cam neredeyse gözümüze gelecekti bu konuyla ilgili şikayetimi bildirmeme rağmen henüz dönüş olmadı lütfen bu konuyla ilgilenir misiniz

16 Temmuz 2023 11:47

22 Haziran 2023 tarihinde Mersin Yenişehir şok marketten almış olduğum cam termos kendiliğinden patladı bu konuyla ilgili ne cevap ne muhatap bulamamız çok üzücü ürünü satarken iyi bozuk çıkınca muhatap bulamamak daha da üzücü Şok market çözüm odaklı ve ilgili değiller 1 haftadır ilgilenen yok muhatap yok... Gerekli şikayetlerimi hem CİMER'e hem de Tüketici Hakem Heyeti'ne yapacağım paramızı sokakta bulmadı

08 Temmuz 2023 23:39 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürün adını, son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

11 Temmuz 2023 13:49
Şok Marketler Termos Şikayet Talebi

, Bahçelievler mah. 9. Cadde, 8 numaralı bağ. Böl. Apt no: 13 a, 33140 Yenişehir/Mersin deki mağazanızdan starlife adlı cam termos 22 Haziran 2023 saat 20 00 ile 22 00 saatleri arasında almıştım şok markete şikayetimi ilettim henüz dönüş olmadı CİMER'e şikayet ile uğraşmak istemiyorum lütfen çözülsün artık paramızı sokakta bulmadık 229 TL'ye almıştım yazık günah lütfen

11 Temmuz 2023 13:55

İsmim de müge yılmaz telefon

13 Temmuz 2023 10:58

Neden hala bir dönüş yok

16 Temmuz 2023 11:40

Şok market beni hayal kırıklığına uğrattı CİMER ve Tüketici Hakları heyetine gerekli şikayetlerimi yapacağım bu konunun peşini asla burakmıyacağım sokakta toplamıyıruz paralarımızı

Yiğit sonuçtan çok memnun

27 Haziran 2023 22:42
"24 saat içinde iletisim kurulup ürün değiştirildi teşekkür ederim."

10 Temmuz 2023 13:59

20 Temmuz 2023 00:03
Şok Marketler Ayıplı Hatalı Defolu Ürün
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 14:59
Okan sonuçtan çok memnun