Orhan sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2024 13:22

Görsellerde paylaştığım gibi 21 Şubat - 27 Şubat tarihleri arasında mağazalarınızın dışına reklam ve müşteri çekmek amacıyla astığınız afişlerde belirtilen 7,50 TL fiyatlı kaktüs Q5.5 ürününü aldığımda, kasada fiyatın görsellerde de paylaştığım kasa fişi gibi 14,90 TL olarak satışının gerçekleştiğini gördüm. Kasiyere ürün fiyatının yanlış olduğunu belirttiğimde 'İade kesim yok, vermem, beni ilgilendirmez, yapacağımız bir şey yok, iade kesim almayın madem öyle' gibi sözlerle karşılaştım. Tüketici hakkımı belirttiğimde ise 'Beni ilgilendirmez, öyle bir şey yok' yanıtını aldım ve mağaza müdürünü çağırmasını istedim. Mağaza müdürü de aynı tepkilerle bu paranın kendi ceplerinden çıkacağını belirterek fiyat farkını ödeyemeyeceğini iletti. Sonuç olarak, burada müşteri çekmek amacıyla sunulan reklam afişlerinin gerçeği yansıtmayan ifadeler ve fiyatlar içermesi nedeniyle haksız rekabete yol açılmış ve müşteri mağduriyeti yaşanmıştır. Bu durum, şirketin doğrudan ya da dolaylı yollardan temsilcisi olan mağaza yetkililerinin müşteriye olan tutumuyla şirketi temsil etmektedir.

25 Şubat 2024 13:39 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

25 Şubat 2024 14:01

Merhaba fişin üzerinde mağazaya ait bütün her şeyin yazdığını biliyorsunuz değil mi sayin yetkili

25 Şubat 2024 14:35

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar sisteminde yapılan güncellemeler sebebiyle yüklemiş olduğunuz görselleri görüntüleyememekteyiz. Size yardımcı olabilmemiz için ilgili bilgileri yazıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. İyi Günler Dileriz.

25 Şubat 2024 15:35

7251-soganlik mah. Yunus Emre Cad. Yurdanur sk. No:1 Kartal/İstanbul Ürün kaktüs-Q5.5 dilerseniz bütün fotoğrafları sizinler paylaşabilirim istediğiniz mail ya da diğer imkanlarla

25 Şubat 2024 16:09

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

29 Şubat 2024 12:06

Tekrar tarafıma ulaşım sağlamanızı rica ediyorum. Aradığınızda açamadım telefonu

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 14:14
Şok Marketler Şok Şok Şok Fiyat Farkı Müşteri Memnuniyetsizliği
Şok Marketler Şok Şok Şok Fiyat Farkı Müşteri Memnuniyetsizliği

02 Ağustos 2023 23:19

19 Aralık 2023 19:25
Şenay sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 01:08
Şok Marketler İndirim Karmaşası Ve Personel Tutumu