Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Philips Lumea Cihazında Değişim Sorunu

13 Kasım 2024 16:47

05.10.2024 tarihinde Osmaniye Kadirli Cemalpaşa Şok market üzerinden Philips Lumea BRI940 lazer epilasyon cihazı satın aldım. 12.10.2024 tarihinde kargo ile tarafıma teslim edildi. Fakat geldiği gün onaylama tuşunun çalışmadığını fark edip ilk iş gününde Philips servisine gönderdim. Servis incelemelerinin ardından ürünün firma tarafından değişimine karar verdi. Değişim belgesi ile markete başvurdum fakat günler geçmesine rağmen ürünümü değiştirmeyip attıkları maile dönüş yapılmadığını belirtiyorlar. 39 gün önce parasını ödediğim ürünü halen kullanamamaktayım. Şok market yetkilileri kimlerse eğer görevlerini yapıp kazandıkları parayı helal ettirip, 38 günlük mağduriyetimi sonlandırsınlar.

13 Kasım 2024 17:12 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

16 Kasım 2024 12:44

Halen bana dönüş yapılmadı

18 Kasım 2024 17:23

Şok market tarafından halen dönüş yapılmadı. Mağduriyetimi giderecek misiniz?

29 Kasım 2024 15:34

Eyyy şookk. Dönüş yap artık!

Neşe sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 02:59
Şok Marketler Aldığım Ürünün Teslim Edilmeyip Edildi Gibi Gösterilip İade Edilmiş Gi
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 15:52
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 12:10
Epson Yazıcı Değişim Sürecinde Uzayan Bekleyiş
Epson Yazıcı Değişim Sürecinde Uzayan Bekleyiş
Neset sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 15:28
Şok Market'ten Aldığım Üründe Sorunlar
Şok Market'ten Aldığım Üründe Sorunlar
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2024 20:38
Şok Market Geri Ödeme Yapmıyor