18 Eylül 2023 01:19

2023 yılının Haziran ayının başlarında E10 hatası nedeniyle bisikletimi yetkili servise götürdüm, servis sorunu bulamadı deneme yanılma yöntemiyle önce batarya değişimi sonrasında başka bir aynı model bisikletin beynini bağlayıp denendi ve bu işlemler ortalama 2 ay sürdü fabrika garantiden ürün talebini çok geç cevapladı. Ardından sorun motordan dendi ve aynı motordan 'Garanti Dışı' olarak benden ücret alınarak aynı motorun bulunduğu farklı bir modelin motoru gönderildi. Fabrika motor için garanti sunmuyormuş, gelmesi zaten uzun sürdü üstüne bağlantıları farklı olduğu için fabrikada olan mühendislerden soketlerin bağlantılarının nasıl yapılacağına dair bilgi bekleniyor ve cevap gelmedi sebebi ise fabrikada Mühendisin bulunmaması imiş. Bir hata kodu yüzünden 4 ay civarı mağdur edildim. Bu sürenin garantiye geri eklenip eklenemeyeceğini bilemiyorum, ben bile bu ürünü 5-6 ay civarı kullandım. Marka/Fabrika'dan bu konuda şikayetçiyim diyebilirim.

20 Eylül 2023 09:11

Mühendis işten ayrıldığı için gerekli bağlantı bilgilerini bana veremiyorlar, bu yüzden mevcut jantla uyumlu olan yeni nesil bir beyin göndereceklerini söylediler yeni olması iyi ancak olayların bu kadar yavaş gelişmesi çok can sıkıcı.

Akif sonuçtan hiç memnun değil

Skyjet Elektrikli Bisiklet Arızası, Fabrika Ve Servis Lakayıt Davranışları

07 Ekim 2023 20:01

11 Ocak 2024 16:33
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
27 Şubat 2024 15:02
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 15:10
RKS Motor Kesinlikle RKS Almayı N
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS 1 S1114 Elektrikli Bisiklet Memnuniyetsizliği

15 Nisan 2024 22:19