Akif sonuçtan hiç memnun değil

Skyjet Elektrikli Bisiklet Arızası, Fabrika Ve Servis Lakayıt Davranışları

07 Ekim 2023 20:01

Teknosa'dan RKS nin skyjet Nitro bisikletini 29.09.2023 tarihinde aldım, 1.10.2023 tarihinde pedal çevirirken motor devreye girmemeye başladı ve E08 hata kodu verdi. Önce kurulum yapan servise gittim, benim ustam yok bakamam diye başından savdı. Diğer servise gittim, kim kurduysa o yapsın, o kurulum ücretini alıyor hamallığını niye ben yapıyorum dedi. Fabrikayı aradım servisleriniz ilgilenmiyor demek için, panele girip ayar yaptırdılar E08 hatası düzeldi ama motor yine devreye girmedi. Ben neden hamallık yapıyorum diyen servise gittim yalvar yakar parasını vereyim yap dedim. O zaman tamam dedi. Üstünden 5 gün geçti fabrikayı aradım durumu izah ettim, e siz para teklif etmişsiniz bizim yapabileceğimiz bir şey yok dedi. Benim derdim para verdim, teklif ettim değil ilgilenmiyorlar diyorum. Servis kaydı açsın bekliyoruz diyor :) Resmen paramla rezi oluyorum. RKS ürününün arkasında durmuyor. Servisler lakayıt tavırlarla; elektrikli bisiklet kullanıcısından alsam alsam ne kadar alırım baktığıma değmez diye bakmamayı tercih ediyorlar. Elektrikli bisiklet alacaklara da "almamalısınız". Şikayetim RKS, skyjet ve Teknosa için. RKS ve skyjet servisleri olmamasına rağmen, var gibi gösterip ilgisiz insansılarla muhatap ediyor, fabrikayı arayınca sabit cümlelerle kayıt açtık, ilgilenecekler diyerek öteliyorlar. Teknosa şikayetimse o kadar kötü yorumları olan, ürününün arkasında durmayan, muhatap bulamadığımız bir firmanın ürünlerini satması ve iade etmek isteyince kutu açılmış demesi. Kutuyu açmadan kurulum yapmadan nasıl anlarım ben arızayı bilemedim!

Murat
19 Temmuz 2023 01:55
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Skyjet Batarya Garantisi Hakkında Yanıltıcı Bilgilendirme

İbrahim
17 Temmuz 2024 16:57
Emre sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 02:17

Tarık
20 Mayıs 2024 21:58
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
09 Ocak 2024 11:20