Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Simfer Ürününe Sahip Çıkmalı

Simfer Ürününe Sahip Çıkmalı
Atilla
07 Haziran 2024 11:59

İki yıl önce Simfer marka oda soğutucu almıştım, iki yaz kullandık, kışın depoya kaldırmıştık. Önceki gün depodan çıkardık çalışmıyordu.
Üretici firma ile görüştük "kendiniz servise bırakmak zorundasınız" dedi ve koca aleti Bağcılar gibi uzak bir semte bırakmak zorunda kaldık.
Servis baktı "kartı yanmış ama kart üretici firmada yok" dedi. Üretici firma ila görüştük ne yazık ki kart yokmuş.
Yasa gereği 10 yıl yedek parça bulundurma zorunlulu olmasına rağmen kart getirmeyerek cihazın çöpe atılması dışında çözüm bırakmadılar.
Bunun ciddi bir yanlış olduğunu düşünüyor ve Simfer'in bu sorunu çözmesini bekliyorum.

29 Temmuz 2024 17:19

Simfer hava soğutucum arızalanmıştı ne yazık ki bütün yazışmalarıma ve görüşmelerime rağmen bozuk olan kart ile ilgili hiçbir şey yapılmadı bir anlamda "kart temin edemiyoruz 2-3 yıllık cihazı çöpe atın" demiş oldular. Hala üretim ve satışı devam eden bir ürünün kartı üretici tarafından nasıl tedarik edilemez veya onarılamaz anlaşılır gibi değil. Dışarıdan bir usta iş yerime geldi, kartı söktü, 3 gün sonra onarılmış bir şekilde cihaza taktı ve çalıştı. Bir firmanın böyle zeki bir Türk ustasını istihdam ederek sorunu çözmek yerine "cihazınızı çöpe atın" demesi çevre, ülke ve tüketiciye büyük saygısızlıktır.

Ek
13 Haziran 2024 17:50 (Şikayetten 6 gün sonra)

Reyhan
Reyhan

Simfer fırın aldım ama dijital düğmeler içe göçüyor bazense kendi kendine ayarlarken hızlı bir şekilde ilerliyor yeni aldım ama memnun değilim

İsmail sonuçtan çok memnun

Simfer Klima Arıza Sorunu