Çakır sonuçtan çok memnun

Simfer Ocaklı Fırının Altı Pişirmiyor

Çakır
14 Ocak 2024 13:27
Çakır'ın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederiz”

Fırının alt rezistansı çalışmıyor ve altını pişirmiyor; garantisi yok. Acaba kaç TL'ye tamir edersiniz? Bilgi alabilir miyim? Samsun Canik'te oturuyorum, lütfen yardımcı olur musunuz? Fırınım Simfer marka, ocaklı ve ankastre değil. Yapılıp yapılamayacağını bilmiyorum, bilgi almak istiyorum. Cevap verirseniz sevinirim.

15 Ocak 2024 11:53 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sayın Güngör, Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

Çakır

Tuğba
03 Ağustos 21:29
Simfer Fırın İçin Üst Rezistans Parçası Bir Türlü Bulunamıyor
Recep sonuçtan çok memnun

Simfer Ankastre Fırın İçin Yedek Düğme Bulamıyorum Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

Recep
19 Ekim 01:45
"Simfer marka fırınımızı yaklaşık7 yıldır aktif kullanmaktayım çok memnunum düğmeleri bozuldu ve garantisi bitmiş olmasına rağmen servis gönderip ücretsiz değişim yapıldı. Arıza talebi ile sorunun çözülmesi çok kısa bir zaman sürdü. Teşekkürler Simfer"
simfer-ankastre-firin-icin-yedek-dugme-bulamiyorum-ve-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-4.jpg
simfer-ankastre-firin-icin-yedek-dugme-bulamiyorum-ve-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-3.jpg
simfer-ankastre-firin-icin-yedek-dugme-bulamiyorum-ve-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-2.jpg
simfer-ankastre-firin-icin-yedek-dugme-bulamiyorum-ve-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-1.jpg

Şaban
10 Eylül 2024 20:57