İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
09 Ağustos 2023 02:20
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Simfer yetkililerine çok teşekkür ederim sorunum çözüldü zamanında ilgilendiler”

Gerede Çobanoğlu satış merkezinden T7036 model ocağı beyaz ocakla fırın aldım. Ancak aldığım ürünün sol arka gözü aldığım günden beri yanmıyor. Servisi aradık, gelmediler. Biz diğer gözlerle idare ediyoruz diye unuttuk, ancak baktık ki olmuyor. Size yazalım dedik.

İsmail
17 Ağustos 2023 16:51

Simfer yetkililerine çok teşekkür ederim sorunum çözüldü zamanında ilgilendiler

18 Ağustos 2023 18:14 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sayın Pehlivan, Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

Zinnur sonuçtan hiç memnun değil

Ek Garantiye Rağmen Arızalı Ocak İçin Ücret Talep Edilmesi Mağduriyet Yaratıyor

Zinnur
04 Kasım 12:24
Onur sonuçtan çok memnun

28 Temmuz 2023 17:28
"Teşekkür ediyorum"
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Simfer Gazlı Elektrikli Fırınlı Ocak Çakmak Çalışmıyor

17 Şubat 2024 00:39
Mesut sonuçtan çok memnun

Mesut
31 Temmuz 2023 20:52
"Simfer servisi tarafından bilgilendirildim genel merkez de arayarak süreci takip etti. Ankastre ocağıma değişim kararı verildi sorunum çözüldü teşekkür ederim."
Mehmet sonuçtan çok memnun

21 Kasım 2024 13:54
"Keşke şikayet vara yazmadan sorunum çözülse idi. Genel merkeze patlayan ocağın görüntüsünü ilettiğim halde dönüş olmadı. Bence serviste sorun var. 15 gün evde yemek yapamadık. Simfer marka Ocak ve fırın aldım ve 5 yıl ek garanti yaptırdım. Hala sistemde görünmüyor ek sigorta deniyor. Bütün bunlara rağmen geç de olsa ürün yenisiyle değiştirildi. 1 yıl da ek sigorta yaptıklarını söylediler. İlgililere teşekkür ederim. Şu an ürünü kullanıyoruz. Sorunumuz çözüldü. Teşekkürler"
Simfer Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru