Ömer sonuçtan memnun

Siemens Vermediği Hizmetin Parasını Aldı.

29 Nisan 2024 11:18
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Siemens müşteri hizmetlerinden konu ile ilgili yardımı olan Merve Hanıma teşekkürler. Servis sözleşme süresi geçen konu ile ilgili yardımda bulunmayı kabul etti.”

10 Nisan 2023 tarihinde Siemens EQ500 integral tam otomatik kahve makinesi aldım. Ürün kurulumu için Siemens müşteri hizmetleri ile görüştüğümde kurulumun yetkili servis tarafından yapılması gerektiği anlatıldı. Bunun üzerine yetkili servisten kurulum için randevu oluşturdum. 18 Nisan 2023 tarihinde yetkili servis geldi ve kurulumu sağladı. Kurulum bittikten sonra yetkili servis görevlisi kahve makineleri için yılda 1 servis temizlik hizmeti önerdiklerinden bahsetti ve hizmeti kabul ederek ödemeyi bshg.servis.tahsilat.com.tr üzerinden gerçekleştirdim. Görevlinin verdiği bilgi 1 yıl içerisinde kahve makinesinin servise temizlik için alınacağıydı. Geçtiğimiz zaman içerisinde bana servisten ulaşan olmadı, olmadığı gibi Siemens müşteri hizmetlerini aradığımda sözleşmemin bittiğinden bahsedildi. Kısacası almadığım bir hizmetin bedelini ödetti yetkili servis ve Siemens. Bunun üzerine para iadesi talebinde bulundum.

29 Nisan 2024 11:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ömer
Ömer
29 Nisan 2024 16:25

04 Eylül 2023 14:36
Arslan sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2023 13:11
Evrim sonucu yetersiz buldu

15 Temmuz 2023 14:18
Siemens No Frost Derin Dondurucu Yetkili Servis Montaj Mağduriyeti
Siemens No Frost Derin Dondurucu Yetkili Servis Montaj Mağduriyeti
Halil sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2024 10:53
"Müşteri hizmetleri çok ilgiliydi sorunum çözüldü Teşekkürler"
Ümit sonuçtan çok memnun

08 Eylül 2023 09:46