Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Şikayet Var Satış Sonrası Hizmet Fiyasko

20 Temmuz 2024 10:37

Yakın bir tarihte Siemens derin dondurucu aldık. Aldığımızda çok pişman olduk. Aldığımız günden bu yana başımıza gelmeyen kalmadı. Ramazanlıkta alınan derin dondurucu başka bir kişinin buzdolabı ile karışmış. Evimize geldiğinde bu bizim değil demiş annem. Benim aldığım ürün başkasına gitmiş, kurulmuş. Başkasının ürünü bana gelip kuruluyor ve bu hizmeti sağlayan firma Siemens. Bize geldiğinde derin dondurucu açık ve kapağı kırık geldi. Annem almam dediğinde, teyze işimizden oluruz, Ramazanlık hata yaptık diyorlar ve olay burada kopuyor zaten. Ürünü gelip kurdukları günden itibaren, biz ürünü alırken söylenen ürünün desibel ses değerleri ile hiç alakası olmayıp aralıklı çok yüksek kompresör tarzında sesler çıkartmakta. Buna istinaden müşteri hizmetleri ile görüşme sağladığımda yetkili mühendisler normal olduğunu söylüyor. Eve cihazı kuran servis en az on defa geliyor. En son ürünü aldığım yere gittiğimde bana başka bir servis gönderiyor ve sesi yapan parçaların motorun içinde parça unutulmuş olması. Bu nasıl bir hizmet, bu nasıl bir ürün? Anlayacağınız değerli dostlar, Alman bildiğimiz Siemens Bosch tüm her şey tamamen fiyasko.

20 Temmuz 2024 10:26
Siemens Şikayet Var Satış Sonrası Hizmet Fiyasko

Video kayıt eklemesi yapamıyorum bu sebepten

20 Temmuz 2024 10:27

Aynı zamanda bütün sitede bulunduğumuz bloktaki komşuların tamamı gece şikayetçi

20 Temmuz 2024 15:56 (Şikayetten 5 saat sonra)

20 Temmuz 2024 16:02

Bütün her yere yazdım çizdim aradım söyledim ama hiçbir gelişme olmadı her şey fiyasko son olarak yabancı sitelerede yazacağım

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 21:10

25 Şubat 13:31
Esranur sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabı Arızası Sonrası Yetersiz Çözüm Ve Mağduriyet

28 Ekim 17:33