Siemens Kurutma Makinesi Cızırtı Sesi

20 Kasım 2023 22:026.994

Siemens kurutma makinesi bugün kuruldu. Ama ön alt kısımdaki delikli bölmeden rahatsız edici şekilde cızırtı sesi geliyor müşteri hizmetlerini aradık sorun yoksa servis ücreti alırız diyor. Bu nasıl bir mantıktır ben kusurlu ürün olduğunu düşünüyorum daha ilk günden neyin ücretidir? Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak durumunda kalacağım.

20 Kasım 2023 21:53

Siemens WQ44G2C1TR kodlu ürün satın aldım. İlk kurulduğu gün çalıştırdım fakat kurutma aşamasında çok rahatsız edici bir cızırtı sesi geliyor. Arızalı Eski buzdolaplarının cızırtısı gibi aynı. Müşteri hizmetleri hemen para alma derdinde, kurulduğu ilk gün aramama rağmen. Ben ürünün kusurlu olduğunu düşünüyorum ve değişimini talep ediyorum.

21 Kasım 2023 10:24 (Şikayetten 12 saat sonra)

23 Mart 2025 16:36

Benim de Beko kurutma makinem böyle korktum ve makineyi kapattım normal olduğunu sanmıyorum her an alev alacak gibi

15 Şubat 2024 00:12

Merhaba Tuba Hanım bu sorununuz hakkında bir gelişme oldu mu? Ben de Profilo aldım bugün kuruldu aynı ses var.

Siemens Kurutma Makinesi İadesi

Siemens KurutmaMakinesi İadesi

Zeliş
Siemens İQ500 Isı Pompalı Kurutma Makinesi İlk Kullanımda Arıza Verdi!

Siemens İQ500 IsıPompalı Kurutma Makinesi İlk Kullanımda Arıza Verdi!

Cumali
Siemens Sıfır Üründe Ücret Talebi Ve Çöp Bırakmaları