Siemens Kahve Makinesi Restart Appliance Hatası Veriyor!

22 Aralık 2023 21:054.782

Siemens EQ300 Kahve Makinesi Restart Appliance Hatası Veriyor! Kapatıp açıyorum, parçaları çıkarıp tekrar takıyorum değişmiyor. Kahve haznesi dolu. Su haznesi dolu. Her şer olması gerektiği gibi fakat arıza veriyor sürekli. Fsi çıkarıp tekrar takıp kapat aç yapıyorum yine olmuyor.

23 Aralık 2023 11:09 (Şikayetten 14 saat sonra)

30 Aralık 2023 19:22

Merhaba, bende eq500 modeli kullanıyorum. Fişe taktım aç kapa yaptım çalışmadı. Şöyle bir çözüm buldum fişe taktım sonra ön kapağı açtım ışıklar yandı. Daha sonra ön kapak açık şekilde fişi çektim yeniden taktım böyle yapınca ekrana uyarı geldi ve çalıştı. Çağrı merkezini aramıştım sorun için 15 dakika bekleyin dedi ama çözüm olmadı. Siz de deneyebilirsiniz kapak açık şekilde aç kapa. Umarım çözülür.

Siemens Ev Aletleri EQ300 Kahve Makinesi

27 Aralık 2023 17:034.561

Siemens EQ300 Kahve Makinesi Restart Appliance Hatası Veriyor! Kapatıp açtım parçaları çıkarıp tekrar takıyorum değişmiy...

1 Yorum

Tümünü Gör