Siemens Ev Aletleri Bulaşık Makinesinin Garantisini Set Üstü Ocağın Altına Kurulacağı İçin

12 Ağustos 2024 16:04

Siemens ten aldığım çamaşır, bulaşık ve buzdolabının kurulumu için servis çağırdım. Bulaşık makinesini set üstü ocağın altına kurdurmak istedim. Çünkü mutfağımda başka yer yok. Set üstü nün de etrafına tam olmasını istedikleri gibi bir koruma alanı oluşturmuştum. Buna rağmen doğalgaz olduğu için bulaşık makinesinin garantisini başlatmayacaklarını, ya doğalgaz tesisatını başka yere çekmemi ya da garantisiz kullanacağımı söylediler. Aynı şekilde kurdurup kullanan onlarca arkadaşım var. Ama servis ne söylediysek kabul etmedi. Tamamıyla keyfi bir şekilde davrandı

12 Ağustos 2024 16:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Didem sonuçtan memnun

05 Şubat 2025 14:38
"Sorunum çözüldü. Amacım zaten sorun çıkartmak değildi. Ödemesini yaptığım cihazı kullanmayı istemekten başkaca bir talebim yoktu. Teşekkürler bsh"
Siemens Bulaşık Makinesi Montaj Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

14 Haziran 2024 10:24
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 18:34
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 01:19

Siemens Ev Aletleri Kategorileri