Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Siemens ET611HE17E Siyah Seramik Elektrikli Garanti Sonrası Bozulma

24 Temmuz 2023 10:53

Kiracı olarak oturmaya başladığım evde sıfır Siemens ET611HE17E Siyah Seramik Elektrikli Ankastre Ocak var idi. 2 yıl sonra ne tesadüf ki garanti sonrasında 4 göz ocağın 2 tanesi arızalandı. Çağırdık servis geldiler kullanıcı hatası değişim gerekir dediler. Servis bedeli de ödedik. Kiracı olduğumdan dolayı bu bedel tarafımdan ödendi. Yeni satın aldık (almak zorundayım kiracıyım) yoksa 2 senede bozulan ürün neden alayım ki? Paşa paşa sıfır ürün aldım. Servisi çağırdım demontaj bedeli 405 TL talep edildi! Bu ne bedeli dediğimde demontaj bedeli imiş! Yahu kardeşim 2 senede arıza yapan ürününüzü alıyorum bir de demontaj bedeli mi vereceğim. Tabi vereceksin... Zorunda olmasam almazdım. Nasılsa 2 sene sonra garanti süresi bitince bozulacak.

24 Temmuz 2023 16:09 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sefa
Sefa
11 Ağustos 2023 08:43

Kalitesinde sorun olan ürününüzün bana olan zararı fazla oldu. Tavşan dağa küsmüş misali

18 Eylül 2025 11:14
siemens-ankastre-ocakta-surekli-ariza-ve-yetersiz-servis-deneyimi-2.jpg