Siemens Eq 500 Yine Aynı Arıza

22 Ocak 2024 16:54

Siemens eq 500 tam otomatik kahve makinesi beni yine hayal kırıklığına uğrattı. Bir önceki Siemens makinemde da ynı problem vardı demleme ünitesi yerine takılmıyordu servise verdik. Bir süre sonra Siemens ürünü güncellemiştir dedik ve aynı ürünün yeni modeli olan Siemens eq500 aldık. Keşke almaz olsaydık. Bütün bakımlarını tam yaptık ve geçen gün demleme ünitesini çıkarma mesajı verince yerinden çıkardık ve yerine oturtamadık. Sitenizde aynı problemden bahseden başka mesajlar da var. Bu problem Siemens'in kendi üretim hatasıdır tüketiciyle alakalı değildir. Serviste benden 8000 TL istedi. Makine 15.000 TL makinenin yarısını servise mi vereceğiz? Ben de servise getir cihazı dedim şimdi mahalle arası bir kahve makinesi tamircisi buldum ya ona tamir ettireceğim ya da makineyi çöpe atacağım. Bir daha da eve Siemens sokmam. Ayrı bir notta cihazı alan servis hep fişe dış yüzeyde çizik hasar var diye yazıyor daha önce de böyle yazmıştı, bu ne kadar kötü bir davranış yani cihazı çizip getirirse zaten vardı diyecek. Siemens'in bu konuda yapması gereken bir şeyler olmalı bence.

profile profile
22 Ocak 2024 16:58 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2023 12:29

Siemens EQ500 Kahve Makinesi İç Ünite Çıkmama Sorunu

02 Ocak 2024 11:41
Siemens EQ500 Kahve Makinesi İç Ünite Çıkmama Sorunu
Buket sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 23:13
Samet sonucu yetersiz buldu