Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 11:11

Siemens çamaşır makinesi paslanma problemi
N***** K****** adına fatura edilmiş olan, 2 yıl önce almış olduğum çamaşır makinesinde deterjan haznesi altından, kapak menteşesinden, kapak yayında ve yan taraflarında paslanma meydana geldi. Servis çağırdık, servis tüketici hatası dedi. 20 yıldır çamaşır makinesi kullanırım, ilk defa kapak tarafından bir makinenin paslandığına şahit oldum. Makinemizi banyoya kurduğumuz için tüketici hatasından kaynaklandığı kanısına vardılar. Makinenin garanti kapsamında sayılabilmesi için yatağın üstüne mi kurduralım? Müşteri hizmetlerini birkaç kez aramamıza rağmen yardımcı olamadılar. Üstüne üstlük 6000 TL de masraf çıkardılar. Müşteri temsilcisi N***** Hanım'dan da şikayetçiyim. İkinci kez gelen teknik servis hatanın makineden kaynaklandığını söylemesine rağmen hatalarını çözmediler, mağdur olduk. Siemens gibi bir firmaya yakışmadı.

20 Aralık 2023 11:13 (Şikayetten 2 dakika sonra)

20 Aralık 2023 11:42

Siemens genel merkezden başka bir müşteri temsilcisi aradı ismi özlem hanım yine çözüm olamadılar 3000 TL karşılında tamir olacak dediler verdikleri karara itiraz edemedikten sonra haklı olduğumuz halde haksız duruma düşürüyorlar yaptıkları düpedüz insanları kandırmak hatalı ürünleri satmak iyi marka diye ürünlerini alıyoruz kandırılıyoruz çözüm olunnnn koskoca siemenss aynı problem annemlerde oldu kendi kuruluşu olan Bosch firmasının ürünündeki paslanma sorununu garanti kapsamında yapıyorlar bizim sorunumuzu karşılamıyorlar resim ekledim gözde mi yok sizde nasıl bakıyorsunuz bu nasıl bir servis anlayışı teknik servislerinizi iyi denetleyin insanların hakkına giriyorlar

20 Aralık 2023 11:44

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım firmayı şikayet edeceğim yapacak bir şey kalmadı

16 Şubat 2024 00:59
Siemens Ev Aletleri Garantisi Devam Eden Çamaşır Makinesinden Ücret İstiyor
siemens-ev-aletleri-garantisi-devam-eden-camasir-makinesinden-ucret-istiyor-3.jpg
siemens-ev-aletleri-garantisi-devam-eden-camasir-makinesinden-ucret-istiyor-2.jpg

Siemens Ev Aletleri 2 Yılda Paslanan Çamaşır Makinesi

13 Temmuz 2023 11:40

02 Temmuz 2023 18:26
Siemens Çamaşır Makinesi Paslanması
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Çamaşır Makinesinde Paslanma Ve Garanti Kapsamı Mağduriyeti

14 Ekim 15:57