Siemens Ev Aletleri 2 Yılda Paslanan Çamaşır Makinesi

13 Temmuz 2023 11:40

Siemens marka çamaşır makinem alındıktan 2 yıl sonra deterjan kutusunun alt kısmından su akıttığı için paslanmaya başladı. Servis garantisi bittiği için ücretli değişim önerdi yani 2 yılda tek yerden nasıl paslanabilir makine bu bir kusurdur neyse ben bu sacı ücret karşılığı değiştirdim 2 yıl geçti ve makine aynı yerden paslanmaya başladı. Şimdi servis yine ücret karşılığı değiştireceğini söylüyor. 2200 TL gibi bir ücret ödeyerek bir de kullanıcı hatası olarak beni suçluyor. Ben daha önce başka bir marka çamaşır makinesini 10 yıl 5 taşınma görmüş şekilde kullandım asla tek pas dahi görmedim üstelik evimde çamaşır odası var makine banyoda bile değil şimdi ben mağduriyetime mi yanayım yoksa yaşadığım strese mi değiştirsem yine paslanacak ne değişecek ben böyle ilgisiz serviste daha önce asla görmedim. Asla çözüm odaklı değiller. Direk kullanıcı hatası deyip bir de suçlanıyorum Siemens markayı evime sokmam asla yakınlarımada aldırmam

18 Temmuz 2023 20:19

Çamaşır makinem deterjan kutusunun altından paslanma yaptı daha 2 yıl önce de aynı sorunla karşılaştım ve serviste ücretlini ödeyerek değiştirdim 2 yıl sonra aynı problemi yine yaşıyorum servisi aradım kullanıcı hatası deyip tekrar ücret istiyorlar anlaşılan her 2 yılda bir bu problemi yaşamak zorunda mıyım ayrıca servisin o kadar ilgisiz oluşu Siemens gibi bir markaya hiç yakışmadı asla markayı evime sokmam yakınlarıma aldırmam

13 Temmuz 2023 14:29 (Şikayetten 2 saat sonra)

Cemile
13 Temmuz 2023 16:05

Çözüm olarak servis ücretinde indirim yapabileceğinizi bildirmişsiniz eşime fakat ben her 2 yılda bir aynı sorunla karşılaşıp aynı stresi yaşamak istemiyorum benim için şu an Siemens çamaşır makinesi maalesef boşa verilmiş bir para başka bir marka araştırıp yenisini alacağım

Sultan

Maalesef aynı sorunu ben de yaşıyorum 60 derecede yıkarken bu bölümde yoğun buhar oluşuyor ve sızıntı yapıyor. Evine misafirliğe gittiğim arkadaşımın makinesi de aynı marka ve aynı şekildeydi bu nasıl kullanıcı hatası olabilir acaba?

Siemens Ev Aletleri 2 Yılda Paslanan Çamaşır Makinesi
Cemile

Evet birçok kişi bu aynı sorundan şikayetçi ama firma ayıplı ürününü telafi etmek yerine kullanıcı hatası diyerek suç bastırıyor Siemens asla almam bir daha

16 Şubat 2024 00:59
Siemens Ev Aletleri Garantisi Devam Eden Çamaşır Makinesinden Ücret İstiyor
siemens-ev-aletleri-garantisi-devam-eden-camasir-makinesinden-ucret-istiyor-3.jpg
siemens-ev-aletleri-garantisi-devam-eden-camasir-makinesinden-ucret-istiyor-2.jpg

16 Mayıs 15:09
Siemens Çamaşır Makinesinde Pas Sorunu Garanti Dışı Bırakıldı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 11:11
Siemens Ev Aletleri Kategorileri