Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 09:08

Siemens iQ500 Çamaşır Makinesi 9 kg 1400 dev./dak. WG44A2A0TR model çamaşır makinesi aldım. 2,5 yıl bile olmadı alalı. Fakat fotoğrafta da görüldüğü üzere deterjan kapağının olduğu yer paslandı ve kabardı. Daha önce 11 yıl kullandığım farklı marka çamaşır makinesinin tabanında bile böyle bir şey olmadı. Makineyi çok araştırıp almıştık şimdi soğumaya başladık. Mağduriyetimizi giderir misiniz lütfen?

07 Ocak 2025 14:16 (Şikayetten 10 gün sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 12:56

03 Aralık 2024 12:34
Siemens Çamaşır Makinesi: Kronik Sorun Ve Yetersiz Destek
Siemens Çamaşır Makinesi: Kronik Sorun Ve Yetersiz Destek
Engin sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 00:14
Siemens Ev Aletleri IQ500 Çamaşır Makinesinde Boya Kabarması Ve Paslanma Sorunu!
Zubeyde sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 13:25

Siemens Ev Aletleri Kategorileri