Nadide sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabımın 8 Aylık Termostat Arızalı Çıktı Yeni. İstiyorum.

15 Eylül 2023 12:54

Buzdolabımda yeni aldığımda sebzelerim de bozulma başladı. Ben tüketmekte geciktiğimi düşünüyordum. Fakat daha sonra sebze bölümü ve genelinde bütün yiyeceklerim de tamamen donma oldu. Bütün sebze meyvelerim kahvaltılıklarım hepsi çöp oldu. 4. Eylülde Siemens yetkililerini aradım servis geldi. Yapılan kontroller sonucu termostat'ın arızalı olduğunu söylediler. Henüz bir yılını tamamlamamış buzdolabımın yenisi ile değiştirilmesi gerektiğini gelen teknisyenci de rapor etti. Kabul edilmedi. Daha 9 ayı doldurmamış buzdolabımın fabrika kontrolünün sağlıklı yapılmadığını bir 6 Ay sonra'da başka bir arıza çıkaracağını düşündüğümden yeni buzdolabı talep ediyorum. Bütün beyaz eşyalarım Siemens sizi beyaz eşya da en iyi firma olarak düşünüyordum. 10 gündür mağdurum. Siemens Marka ürününe sahip çıkmıyor demek ki

16 Eylül 2023 12:10

Daha buzdolabımı alalı dokuz ay oldu, arıza çıķıp duruyor. Dolabın içi yiyeceklerimi sebzelerimi buzluk bölümü gibi donduruyor, gelen servis yetkilisi bile yeni buzdolabı ile değişmesi gerekiyor derken Siemens merkezi, Buzdolabımın termostatı arızalı çıktı tamir diyor, 9 aylık dolapta böyle arıza olur mu? Servis yetkilisinin yazdığı raporun bir ehemmiyeti mi yok? Tamir istemiyorum dolap kapağı da açıp kapatırken gart gurt ses çıkarıyor yeni olduğu için dediler sorun devam edince tekrar aradım servis geldi sorun giderildi dediler evrak imzaladı fakat sorun hala devam ediyor. Kapı sesi problemi servisle çözülmedi şimdi de termostat değişecek diyor. Bir arıza varken 2oldu. Güven kalmadı yeni dolap talep ediyorum Kim 9 aylık dolabı şikayeti olmasa yenisiyle değiştirmek ister? Ve şunu merak ediyorum daha ne arızası olması gerekiyor? Başka hangi arızada arızalarda dolabı sıfırıyla değişim yapıyorsunuz?

15 Eylül 2023 13:45 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Nadide
18 Eylül 2023 11:17

Sıfır buzdolaplarında termostat ömrü en az 5 yıllık tır. Daha 9 ay oldu üstelik şikayetim sadece buzdolap termostatı değil. Kapısını açıp kapatırken gart gurt ses yapıyor. Servis baktı fakat sorun giderilmedi bir de alt kapağını açarken üst buzluk bölümünün kapağı da aralanıyor. Yeni dolap için lütfen Siemens olarak Markanızın arkasında durmanızı bekliyoruz. Siemens satış mağazasının önüne gidip gelen müşterilere tek tek söyleyesim var. Yeni dolap verilmesi için hangi şikayetlerin olması gerekiyor acaba?

Hakan

Aynı sıkıntıyı bende yaşadım. 1 yıl içinde 2 defa parça değiştirdiler ancak ürün değişimi yapmıyorlar. Tüketiciyi mağdur ediyorlar.

Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Buzdolabı Arızası Sonrası Uzayan Mağduriyet Ve Yetersiz Destek

Ferdi
24 Haziran 13:00
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Sıla
25 Temmuz 2023 19:23