Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabı Ses Problemi

16 Ağustos 2023 12:34

Evime yeni Siemens buzdolabı aldım daha önce de aynı marka ve modelden iki adet akrabalarıma almıştım ve onlar çok memnun olduklarından kendimde aynı marka ve model aldım model konu KG86NAID2N ürün kurulduğundan beri sesli çalışıyor. Mutfakta iken rahatsız edecek derecede ses çıkarıyor ve çıkardığı ses hiç kesilmiyor Siemens'e ürünü alalı daha 15 gün olmadığını ürünün yenisi ile değiştirilmesi için servis kayıtı açtırdım teknisyen yollayacaklarını söylediler. Daha sonra servis elemanı gelip baktı havalar sıcak gittiğinden ve dolabın motoru inverter olduğundan bu sesin çıkması normal bu yüzden değişim ya da iade yapamayız diyerek sorunumu kapatmaya çalıştı ama benim sorunum hala daha devam ediyor. Buzdolabını aldığıma pişmanım keşke Siemens'e asla bulaşmasaydım da servisi daha iyi olan başka marka ürün alsaydım.

16 Ağustos 2023 14:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

16 Ağustos 2023 14:59

Siemens genel merkezden aradılar bu sesin normal olduğunu bunun için bir şey yapamayacaklarını söyledir

Tc Çapulcu

Aynı sorun bende de var 1 hafta önce aldım size verdikleri cevabı verdiler banada

Deniz sonucu yetersiz buldu

Buzdolabımızın Bitmeyen Soğutma Sorunları

Deniz
09 Şubat 15:15
Buzdolabımızın Bitmeyen Soğutma Sorunları
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Hasarlı Buzdolabı Teslimatı Ve Yetersiz Çözüm Nedeniyle Mağduriyet

Betül
13 Kasım 19:38