Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Bulaşık Makinesi Sıkıntısı

26 Kasım 2023 16:55

22.11.2023 tarihinde Siemens marka bulaşık makinesi satın aldım. Ertesi gün makine, servis tarafından kuruldu. Servisteki görevliler jelatinin birkaç yıkamadan sonra çıkarılabileceğini söylediler. Birkaç yıkama sonrasında jelatini çıkardığımda, makinenin bir bölümünde kabarıklık ve çatlak olduğunu fark ettim. Durumu servise bildirdim ve genel merkezle görüştüklerini, çağrı merkezini aramam gerektiğini ifade ettiler. Çağrı merkezine de ulaştım ve tekrar servis yönlendirildi. Servis görevlisi makinenin fotoğraflarını çekti ve durumu iletti. Yetkililerden gelen yanıtta, onarım dışında bir değişiklik yapılmayacağı belirtildi. Ancak ben, sıfır aldığım bir ürünün ilk günlerde onarıma tabi tutulmasını kabul etmiyorum ve makinenin değişimini talep ediyorum. Yapılan yönlendirmelerle sürekli oyalanıyorum. 'Orayı arayın, burayı arayın' şeklinde geçiştiriliyorum. Talebim, ürünün değişimi ya da paramın iadesidir. Yaşanan bu süreçten dolayı bir daha Siemens marka ürün satın almayacağım.

05 Aralık 2023 21:50

Siemens den bulaşık makinesi aldım jelatininin hemen sökülmemesi gerektiğini söylediler birkaç yıkamadan sonra açtığımda çıtlama olduğunu gördüm hemen servisle iletişime geçtim onlarda genel merkezle görüşüp onarım olacağını söylediler sıfır aldığım ürünü onarım istemediğimi de belirttim defalarca sürekli başka başka yerlere yönlendirdiler değişim istedim yapmadılar Siemens markasına güvenim tamamen bitti aldıktan sonra kesinlikle yardımcı olmuyorlar buraya yazdığım halde geri dönüş dahi yapılmıyor lütfen yardımcı olun bu konuda

28 Kasım 2023 16:51

Siemens bulaşık makinesi sıfır aldığım ürün de hatalı geldi defalarca genel merkezle ve çağrı merkeziyle iletişime geçme rağmen hala onarım dediler ben sıfır aldığım ürünü ilk günlerden onarımı kabul etmiyorum Tüketici Hakları'na kadar götüreceğim bu işi bir daha Siemens markası mi asla

27 Kasım 2023 09:47 (Şikayetten 16 saat sonra)

Siemens Bulaşık Makinesi Lastik Ve Yanık Kokusu

Sinan
02 Ağustos 2023 18:50
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Bulaşık Makinesi Fabrikasyon Hatalı Ürünün Değişim/İade Problemi

Arif
07 Temmuz 2024 20:08

Siemens Ev Aletleri Hasarlı Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı

04 Ocak 2024 17:47
Siemens Ev Aletleri Hasarlı Bulaşık Makinesi Hayal Kırıklığı
Hakan sonuçtan memnun

Hakan
12 Mart 2024 09:29
"Teşekkürler makine bugün itibariyle değişti."
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Sürekli Hata Vermesine Rağmen İade Talebinin İşleme Alınmaması

Ahmet