Arif sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Bulaşık Makinesi Fabrikasyon Hatalı Ürünün Değişim/İade Problemi

07 Temmuz 2024 20:08

Merhaba, Siemens ile olan ilk alışveriş deneyimimi (daha önceden rakip firmaları kullanıyordum ve bu tip müşteri odaksız bir süreç görmedim) mağduriyetim giderilmediği takdirde yasal haklarımı kullanmak için buradan aktarıp bildirmek istiyorum. 29 Mayıs 2024 tarihli Yalova ilinde Siemens SN23IW51KT model sıfır bulaşık makinesi kurulumu yapılan makine fabrikasyon hatalı olarak (E31 hata kodu veriyor) geldi ve yaklaşık 1,5 aydır iade/değişim için servis ve genel merkezden çözümünü beklemekteyim. Senede 3 ay kullanacağım makineyi 1,5 aydır kullanamamaktayım. Sıfır olarak aldığım bir ürünün fabrikasyon hatalı olmasına rağmen marka ürününün arkasında durmuyor ve müşterinin mağduriyetini gidermek adına bir şey yapılmıyor. Servis, genel merkeze yönlendiriyor. Genel merkezi aradığımda bir üst birime iletip size geri dönüş yapılacağı belirtilip, geri arandığımda tahmini tarihler üzerinden cevaplar verip 1,5 aydır parasını verdiğim üründen faydalanamamaktayım. İade istediğimde, 1 hafta içinde göndereceğiz denip değişime zorlanıyorum ve hala beklemekteyim. Servise makinenin fabrikasyon hatalı olduğunu belirtmeme rağmen ilk 2 gelişinde basit ayarlar yaparak (ayak yüksekliği değişikliği, hortum ayarlarıyla oynama vs.) yerinde çözüm üretmeye çalıştı. Her çözümden 1-2 kullanım sonrası tekrar E31 hatasını verip makine çalışmadı. En son 15 Haziran'da yoğun ısrarlarım sonucu atölyeye alınan makine hala değişim/iade sürecinde.

profile profile
08 Temmuz 2024 09:05 (Şikayetten 12 saat sonra)

Arif
Arif
09 Temmuz 2024 15:04

Şikayetimi bu mecraya ilettikten sonra geri arandım ve değişim/iade sürecinin hızlandırılacağı belirtilip, haber alıp geri dönüş yapacağız dendi ve sonuçlandırılmadı hala bekletilip çözüm sağlanmadı.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Sürekli Hata Vermesine Rağmen İade Talebinin İşleme Alınmaması

28 Ağustos 2023 17:16
Siemens Sürekli Hata Vermesine Rağmen İade Talebinin İşleme Alınmaması
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 16:55

Siemens Bulaşık Makinesi Lastik Ve Yanık Kokusu