Bozuk Çıkan Siemens Elektronik Ev Aletleri

24 Kasım 2023 11:21

Mutfağımı değiştirdim ve elektronik aletlerimin hepsini Siemens aldım. İndüksiyonlu ocak 1 hafta sonra arıza verdi bozuk çıktı! Bulaşık makinesi kurulumun hemen ertesi gün arıza verdi, bozuk çıktı! Ocakla ilgili defalarca servisle irtibata geçtik, 3 defa geldiler. Fabrikaya ilettik haber bekliyoruz diyorlar!
Ne zaman, neye karar verecekler bilmiyoruz! Yeni aldığım ocağımın tamir edilmesini istemiyorum, değişimini istiyorum!

Bulaşık makinesi 1,5 haftadır hala yok! Servis 10 gün daha dedi! Benim bu mağduriyetim ne olacak sayın yetkililer? Markanızın değerini koruyun lütfen! Fırın, davlumbaz, mikrodalga, ocak, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi hepsi Siemens, kaliteli güvenilir diye aldığımız makinelerden çektiğimize bakın! Yetkilileri marka değerini korumaya ve mağduriyetimi acilen gidermeye davet ediyorum.

24 Kasım 2023 15:32 (Şikayetten 4 saat sonra)

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
20 Ekim 2024 00:19
Siemens Ürün Kalitesi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Tunç sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ocak Servisi İçin Bıktırdı

Tunç
18 Nisan 2024 20:15
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
22 Ocak 15:04