Saban sonuçtan hiç memnun değil

Shell Yakıt İstasyonu Yakıt Vermeme Ve Temizlik

Shell Yakıt İstasyonu Yakıt Vermeme Ve Temizlik
Saban
10 Nisan 2024 23:56

Yeşilköy, Atatürk Havalimanı Yolu, 34149 Bakırköy/İstanbul. 10.04.2024 tarihinde saat 23:00 sularında hem lavabo hem yakıt ihtiyacımızı karşılamak için yukarıda açık adresini verdiğim Shell yakıt istasyonuna uğradım. Lavabolar, Shell'e yakışmayacak şekilde pis ve kötüydü; uzun süredir temizlenmediği belliydi. Sonrasında yakıt almak için otogaz pompasının yanına aracımı yanaştırdım. Bir süre beklememe rağmen kimsenin gelmemesi üzerine, görevli çalışanların yanına gidip aracıma otogaz almak istediğimi söyledim ve aldığım cevaba şaşırdım. Bana, otogazın olmasına rağmen vermeyeceklerini, önceliklerinin gelen araç sırasına göre değil de yakınında bulunan benzin ve motorin pompalarının öncelikli olduğunu ve bu konuda bana yardımcı olamayacaklarını, daha müsait başka bir yakıt istasyonuna gidebileceğimi söyleyerek akıl vermeye cüret ettiler. Bu konuda yetkililere sesleniyorum: İstanbul trafiğinde markalaşan bir yakıt istasyonu olarak beni yakıtsız bıraktınız. Bu hareket Shell'e yakışmadı. Benim için Shell yakıt istasyonu bitmiştir. Bunun cezasız kalmamasını istiyorum.

16 Nisan 2024 09:13 (Şikayetten 5 gün sonra)

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Shell İstasyonunda Sürekli İlgisizlik Ve Hizmet Sorunları Yaşıyorum

04 Ağustos 12:54
Yüksel sonuçtan çok memnun

Yüksel
12 Mayıs 2024 12:03
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
07 Nisan 2024 21:48