Barlas sonuçtan hiç memnun değil

Shell Hatalı Yakıt Dolumu Ve Çalışanının Arkasında Durmaması

Barlas
16 Eylül 2024 10:07

12.09.2024 tarihinde İzmir ili Karşıyaka ilçesi Altınyol üzerinde bulunan Shell bayiinde, 55 aır 904 plakalı dizel aracıma yaklaşık 25 litre benzin doldurulmuştur. Hatalı akaryakıt dolumunu ben fark ettim. Bayi müdürü k. Bey ile iletişime geçtim. Aracım çalıştırılmadan servis kısmına alındı. Depo boşaltıldı ve motorin ile yıkandı. Doğru yakıt ile depom fullendi. Şimdilik herhangi bir sorun yaşamadım aracımla ilgili. Bayi müdürü k. Bey ve bayi şefi gayet ilgili ve nezaketli yaklaştılar. Bu tutumlarından ötürü onlara teşekkür ederim.
Beni rahatsız eden konu şudur.
Depo, doğru yakıt ile fullendikten sonra bunun karşılığında bayi müdürü benden ödeme almayacaklarını belirttiler. Ben, bu tutarın kimden tahsil edileceğini sorduğumda maalesef yanlış dolum yapan emekçi arkadaştan tahsil edileceğini öğrendim. Benim Shell kurumsaldan beklentim bu zararın şirketlerince karşılanması yönündeydi. Ancak maalesef öyle olmadığını öğrenince emekçi arkadaşın zarar görmemesi adına ikramı kabul etmedim ve 30 litre motorin ödemesini kendim yaptım. Anlatılan tüm bu olaylara ilişkin tutanak ve yazarkasa fişleri mevcuttur.
Daha sonra bu durumu mail ile Shell kurumsala bildirdim. Emekçi arkadaşa rücu edilmemesi şartıyla zararımın tazminini şirketten talep ettim.
Ancak E***** bey isimli şahıs telefonun ilk saniyesinde zararınızı karşılarız ancak çalışana rücu ederiz şeklinde hoş olmayan bir tavırla yaklaştı. Ben emekçi arkadaşa rücu edilecek herhangi bir hareket istemezken kendileri asla emekçi çalışanlarının arkasında durmamaktadır. Maddi ve manevi mağdur olan bir tüketiciniz olarak ben sizin emekçi çalışanınıza sahip çıkabiliyorsam aynı tutumu sizlerden de görmek isterdim. Koskoca Shell'in düştüğü durum bu durum. Herkes bilsin istedim.

profile profile
26 Eylül 2024 08:59 (Şikayetten 9 gün sonra)

Fehmi
Fehmi

Siz gerçekten kalbi güzel bir insansanız Allah razı olsun sizden

28 Eylül 2023 21:46
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Cemal
08 Ağustos 2025 12:31