08 Nisan 2024 22:52

Sephora benim için artık güvenilir bir firma değil, Sephora online sitesinden Viktor rolf flowerbomb parfüm aldım. Kokusu hiç ama hiç kalıcı değil ve notaları da orijinaldeki gibi değil, sadece benziyor. Orijinalinden 2 pıs günlerce kıyafetinizden çıkmaz! Yıllardır bu parfümün kullanıcısıyım, Havalimanı ya da yurt dışından alıyorum sürekli; iyi bildiğimden taklit olduğunu anladım ısrarla orijinal olmadığını dile getirip iade yolladım, incelemeleri sonucu " sorun yok" deyip geri gönderdiler. Artık Sephora güvenimi tamamen kaybetti, o kadar paralar verip, taklit koku için çöpe atmak bu. Ve Loreal de üretildiğine dair ambalajından çıkan resmi de çekmiştim onu da paylaşıyorum bakabilirsiniz. En azından taklit olduğu bilgisini müşterisine saygı gereği belirtmeleri gerekirdi. Orijinal deyip de Loreal Pendik'te ürettikleri parfümü orijinal deyip satmaları ciddi güven sarsıcı. Sephora benim için artık bitmiştir. Güvenimi kaybetmiştir. Bu parfümün bile taklidini yapıp orijinal deyip satıyorsa daha kim bilir neler var! Güvenilebilir mi artık? Güvenemem. Israrla şikayetçiyim ve bu gerçek durumu etrafımdakilere de paylaşıyorum. Sephora diye güvendikleri firmanın işte gerçek yüzü maalesef

09 Nisan 2024 11:06 (Şikayetten 12 saat sonra)
15 Nisan 2024 16:07

Asla, beni hiçbir şekilde arayan olmadı, iletişim bilgilerim / mail adresim Sephora ilgililerinde zaten var. İsteseler mutlaka ulaşabilirler.

Onur
Onur

Arada hoby olarak Şikayetvar sitesine girer şikayetleri okurum. Serzenişiniz o kadar boşa ki dayanamayıp yorum yazmak istiyorum. 1. Victor and Rolf markasını Loreal şirketi satın aldı. Loreal dünyanın en büyük kozmetik markasından birisi ve bünyesinde çok fazla Luxury marka barındırıyor. Piyasada büyük şirket küçük şirketi satın alıyor çünkü. 2. Parfümler kimyasal bileşenlerden oluşan kimyasal sıvılardır. Ve düzenli olarak reformüle edilmek zorundalar. İçerisindeki bir madde alerjen ise Avrupa merkezli kurumlar yasaklar getirir ve markalar parfümü piyasadan kaldırmak yerine içeriklerini değiştiri. Yani 8 yıl önce kokladığınız Flowerbomb ile şimdikinin aynı olma ihtimali de haliyle imkansız. Kalıcılık ve sillage parfümün orijinalliğini de belirlemez. Yoksa hiç kalıcı olmayan niche markalara da sahte damgası vurmak zorunda kalırdık. Dayanamadım öğrenmeniz için yazdım. (Sephora Çalışanı değilim )

Şükran

Çok fazla boş zamanınız olsa gerekli, hiç ilginiz olmayan konulara bile bu denli zahmet edip yorum yazabiliyorsunuz, ne hoş... Ve ayrıca çok ilginçtir kokular konusunda bir uzman edası ile. Ve hatta şirketin avukatı gibi de... İlginç... Başka bir şey yazmama gerek olduğunu sanmıyorum ama yine de belirteyim; bu satın alma işlemimden oldukça mutsuzum ve aynı kokuyu yakın zamanda yine ve yeniden bir dutyfree noktasından alırken de şikayetlerimi yineledim ve ne hikmetse de aynı fark yok! Fikrinizi ayrıca da öğrenmek isterim. Sanırım farklı üretim yerlerinde üretildikçe de fark olabiliyor ve bu da doğal bir sonuç öylemi? Geçiniz lütfen...

Naciye sonuçtan hiç memnun değil

Sephora'dan Aldığım Parfüm Hem Kalıcı Değil Hem De Orijinalliği Şüpheli

Naciye