Esma sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 16:22

15.03.2024 tarihinde sipariş verdim. Siparişimi bugün teslim aldım. Gelen siparişlerde, ücretini ödediğim halde rimelin üzerinde 'hediyedir, satılamaz' yazıyordu. Ayrıca, 1500 TL üzeri alışverişe hediye gönderileceği yazmasına rağmen herhangi bir hediye gönderilmedi. Konuyla ilgili müşteri temsilcisi ile görüştüğümde, ücretini ödediğim halde 'hediyedir, satılamaz' yazan rimelin fotoğrafını çekmem istendi. 1500 TL üzeri alışverişe hediye kampanyasının eski bir kampanya olduğu ve herhangi bir çözüm sunulamayacağı söylendi. Firmanın sitesinden defalarca iade talebi oluşturmaya ve ürün görselini göndermeye çalıştım; ancak teknik bir hata uyarısı alarak talepte bulunamadım. Müşteri temsilcisini tekrar aradığımda, ürünlerin açılması ve koruma bantlarının çıkarılması durumunda iade yapılamayacağı belirtildi. Ürünlerin üzerinde herhangi bir koruma bandı bulunmuyordu. Ürünleri açar açmaz müşteri temsilcisini aradım ve ürünleri hiç kullanmadığım halde iadenin kabul edilmeyeceği söylendi. 5080 liralık alışverişten mağdur olduğum halde iadenin kabul edilmeyeceği belirtildi. Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

19 Mart 2024 17:32 (Şikayetten 1 saat sonra)
21 Mart 2024 16:35

Merhaba daha önce yaptığım şikayetten dolayı firma ogün bir mesaj gönderdi. Telefonla da iletişim kurulacağı söylenmişti fakat o günden sonra herhangi bir şekilde geri dönüş yapılmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

21 Mart 2024 18:36

Merhaba daha önce de yapmış olduğum şikayet ile ilgili firma aynı gün içinde mesaj yazdı. Konu ile ilgili telefonla da irtibat kuracaklarını belirttikleri halde herhangi bir arama yapılmadı. Firma daha önce telefon ile görüştüğümde mail göndermemi söyledi mail gönderdim resim gönderdim. Sadece şikayet vara yaptığım şikayetten sonra mesaj yazıp dönüş yapılacağı söylendi herhangi bir dönüş yapılmadı yardımcı olursanız çok sevinirim

Beyza sonuçtan çok memnun

Beyza
12 Temmuz 2023 23:03
Sephora Kiss Day Alışverişimde Vaat Ettiklerini Ürünleri Yollamadılar
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
11 Temmuz 2023 14:12

14 Şubat 2024 17:02
Sephora App Online Alışverişte Kullanılmış Ürün Gönderilmesi
Sephora App Online Alışverişte Kullanılmış Ürün Gönderilmesi
sephora-app-online-alisveriste-kullanilmis-urun-gonderilmesi-1.pdf

Gökçe
11 Ekim 2023 15:38
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Semra
27 Şubat 2024 16:59