Ayvaz
25 Aralık 2023 20:49

23.11.2023 tarihinde 8002292757 sipariş numarası ile Sephora online mağazasından ablam bana hediye etmek üzere bir parfüm satın aldı. Ancak aldığımız ürünün ambalajı ve içeriği hakkında mağdur edici bir durumla karşı karşıya kaldık.

Ürünün tarafımıza teslimini takiben konu hakkında ablam tarafından tarafınıza ulaşılarak durumu hem mail ortamında hem de sizler de bulunan ses kayıt ortamında kayıtlar oluşturmuştur. Tesadüf odur ki iade süresi geçtikten sonra dönüş yapılarak bir hata olmadığını ve iade süresi geçtiği için ürünü geride alamayacağınızı iletiyorsunuz.

Sephora'nın web sitesinde "recharge refill" ya da benzeri bir ibare olmadan, kapak resmi normal parfüm şişesiyle satışı yapılan, şişe ilgili herhangi bir bilgi verilmeden gösterilenden farklı bir ürün gönderildi. Üstelik, satın alınan ürünün normal parfüm şişesinde olmadığı doldurulması için üretilen şişede olduğu belirtilmemişti. Bu durum tüketiciyi yanıltıcı ve aldatıcı bir satış yöntemi olarak değerlendirilebilir.

Ayrıca, ürünün katalog numarası da sitenizde mevcut değildir. Bu da ürünün orijinalliği ve içeriği konusunda şeffaf olunmadığını düşündürmektedir.

Bu durumun tüketici haklarını ihlal ettiğini ve açık bir şekilde yanıltıcı bir satış yöntemi olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple, bu durumun düzeltilmesini ve benzer durumların yaşanmaması adına gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyorum.

Yaşanan bu olumsuz deneyim sonucunda, ürünün sitenizde kapak resmi olarak satılan parfüm şişesiyle ile değişiminin yapılması hususunda talepte bulunuyorum. Aynı zamanda şirketinizin bir yetkilisi tarafından ablamın aranarak kendisine haftalardır yaşatılan bu yıpratıcı süreç için özür dilenmesini talep ediyorum.

Siteye paylaşımım ile birlikte tarafınıza kep adresiniz ve i***@sephora.com.tr mail adresinize de ileti göndermiş bulunmaktayım. Tarafımdan gerekli tebligat 25.12.2023 tarihinde tarafınıza ulaşmıştır. Uyuşmazlık halinde ilgili makamlara ibraz edilecektir.

Konu hakkında gerekli tüm dokümanları ve web sitesi görüntülerini ekte görebilirsiniz.

Ürün linki: https://www.sephora.com.tr/p/580510.html

Gereğinin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini önemle arz ederim.

26 Aralık 2023 10:05 (Şikayetten 13 saat sonra)
Ayvaz
27 Aralık 2023 21:13

30.11.2023 tarihinden beri şikayeti ve sorunu olan bir müşteriye hala dönüş yapılmaması ne kadar memnuniyete önem verildiğini gözler önüne seriyor. Cuma günü mecburen genel müdürlüklerine gideceğim. Türkiye Sephora yöneticileri müşterilerine daha fazla önem veren bir politika izlemeli...

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Sephora Puan, Hediye Ve İade Haklarım Tanımlanmadı, Mağduriyetim Giderilmiyor

11 Ekim 20:07
Eda sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 14:18

Kampanya Şartları Belirtilmedi, Çanta Hediyem Gönderilmedi Ve Mağdur Edildim

Helen
18 Ağustos 23:21
Esra sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 13:33