Medya sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2023 10:44

Forum Sephora mağazasından Gucci bloom parfüm satın aldım set olarak. Kutu üzerindeki barkod 3616303464912 olarak yazıyor ama şişe üzerinde bir barkod yok set olduğu için sanırım. Daha önce bu ürünü ABD 'de alıp kullanmıştım. İlk defa Sephora Türkiye 'den satın aldım ve kesinlikle kokusu kalıcı değil. Sıktıktan yarım saat sonra koku yok. Eskiden beri kullandığım bir koku ve elbiselerde kokusu kalırdı fakat bu ürün farklı ve hiçbir şekilde kokusu kalmıyor! Pişmanlıktır. Kesinlikle bildiğimiz markalara bile güvenemeyecek miyiz! Acil özel iade talep ediyorum. O kadar ücret ödeyip üstüne kalıcı olmayan bir parfüm kullanmak istemiyorum! İnsan haklarına aykırı bu.

29 Haziran 2023 18:04

Parfümün uçucu olması ve kokusunun hiçbir şekilde kalmamasından dolayı şikayet oluşturdum. Sephora müşteri hizmetlerinden 8 Haziran gününde beni arayıp ürünün incelenmesi için mağazaya teslim etmem söylendi. 9 Haziran günü Forum Mersin Sephora mağazasına ürün teslim ettim ve hala bana dönüş yapılmadı. Ürün almaya giderken etrafınızda pervane olan personeller iade veya şikayet için gittiğinizde ise ilgi bilgilendirme sıfır tabir itici. Gerçekten kaliteli bir marka ürünü alırken de iade ederken de müşterisinin isteklerine kulak asmalıdır! Ama maalesef Sephora benim için de çevrem için de bitmiştir. Acilen iade bekliyorum!

06 Haziran 2023 16:37 (Şikayetten 5 saat sonra)
21 Haziran 2023 13:55

9 Haziran Cuma günü Ürünü Forum Mersin Sephora şubesine iade için teslim ettim fakat hala ne bilgilendirme var ne de iade onayladılar! Ücretini ödemiş olduğum üründen mahrum bırakılıyorum resmen!

Sephora Üründen Memnun Değilim

Hande
22 Kasım 2023 19:44
Songül sonucu yetersiz buldu

Sephora Online Aldığım Parfüm Kalıcı Değil Mağduriyet Yaygınmış

Songül
21 Temmuz 2025 13:12
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
24 Nisan 2025 14:29