09 Şubat 2024 12:42

Merhaba,
6 Şubat salı günü Kanyon AVM Sephora mağazasından alışveriş yaptım. Mağaza satış temsilcisi ile alışverişime başladım ve sonlandırdım. Fondöten, allık ve ruj aldım. Allık ve ruj ile ilgili bir sorunum yok. Ancak aldığım fondöten yüzümde pütür pütür oldu. Ertesi gün iade etmek için gittiğimde iade alamayacaklarını ilettiler. Öncelikle fondöteni alırken birkaç marka fiyatını sorduğumda her ürün üzerinden %20 indirim olacağı bilgisi verildi. Ancak kasaya gittiğimde %15 yeni üye olduğumdan kaynaklı indirim yapılabileceğini paylaştılar. Bir de 30 ml dediği fondöten 25 ml olduğunu eve geldiğimde fark ettim. Satış temsilcilerinizin müşterilerinizi doğru bilgilendirmesi için eğitim alması şart. Ürünü sadece elimde deneyip aldım ve ürünün fiyatı 2000 TL. Bu ürünü kullanamayacağımı iletince mağaza yetkilisi, ilgili firmaya göndermek üzere kaydımı oluşturdu. Bu fiyatta bir ürünü performansını beğenmediğim için iade etmek istiyorum, rafa kaldırmam parayı çöpe atmam anlamına geliyor. Yaklaşımınızdan dolayı tüm ürünlerimi iade ettim. Bu derece büyük bir firmanın müşteri memnuniyetini gözetmeden çalışması beni hayal kırıklığına uğrattı. Konuyla ilgili ivedilikle çözümünüzü bekliyorum.

09 Şubat 2024 16:34 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Merhaba, Öncelikle güzel günler dileriz. Talepleriniz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Talebiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. Ancak bu süreç içerisinde sizi telefon yolu ile bilgilendirmeye çalışıyoruz fakat tarafınıza ulaşamıyoruz. İlginize ve anlayışınıza ayrıca teşekkür ederiz. Güzel Günler Dileriz Sephora Türkiye

20 Şubat 2024 23:57

Konu ile ilgili beni aradığınızı söylüyorsunuz fakat kesinlikle beni aramadığınız hiçbir şekilde iletişime geçmediniz. Yıllardır markanızı severek kullanan birisi olarak yaşadığım bu kötü deneyim nedeniyle çok ciddi hayal kırıklığı içerisindeyim. Mağaza personelimize ürünün cildime zarar verdiğini özellikle belirtmeme rağmen bu zamana kadar hiçbir şekilde ciddi bir aksiyon almadınız. Mağaza personelimiz ürünün incelenmesi için merkeze gönderildiğini söyledi fakat buna kesinlikle inanmıyorum bu kadar kısa süre içerisinde ürünün gönderilip geri geldiğine inanmıyorum. Başından atmak için bu şekilde bir yola başvurduğu düşünüyorum. Sizin gibi bilinen bir markanın bu kadar basit bir şikayeti bile çözüme kavuşturamıyor olması gerçekten çok çok büyük bir hayal kırıklığı yarattı. En başta söylediğim gibi uzun yıllardır ürünlerinizi severek kullanıyorum aynı zamanda tanıdım herkese tavsiye ediyorum ancak yaşadığım bu deneyimden sonra bırakın alışveriş yapmayı bir daha hiçbir mağazanızın önünden bile geçmeyi düşünmüyorum. Çok çok büyük bir hayal kırıklığısınız. Artık yazılı olarak değil beni arayıp bana bilgi vermenizi talep ediyorum konuyla ilgili olarak. Ayrıca tüm yasal haklarımın farkındayım ve bir aksiyon alınmaması halinde sonuna kadar kullanacağımı beyan ederim. Aldığım ürünün bedeli 2000 TL ve bu paralar kolay kazanılmıyor hakkımı sonuna kadar arayacağımı söylüyorum. Geri dönüşünüz ivedilikle bekliyorum.

Aleyna
12 Ocak 2024 17:29
Sephora "Hediyedir Satılmaz" Ürünü Satıyor
Sibel sonucu yetersiz buldu

Yanlış Yönlendirme Sonucu İhtiyacım Olmayan Ürünü Aldım

Sibel
07 Mayıs 2025 11:04
Yanlış Yönlendirme Sonucu İhtiyacım Olmayan Ürünü Aldım
Sude sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2023 14:30
Sephora Hatalı Ürün Telafisi Yapılmadı, İadem Onaylanmıyor.
Sephora Hatalı Ürün Telafisi Yapılmadı, İadem Onaylanmıyor.
Bartu sonuçtan hiç memnun değil

Bartu
03 Ocak 2024 11:11