Sephora Cilt Randevusu Hakkında

27 Mart 17:31
Cansu'nun Teşekkür Mesajı
“❤️🙏. Teşekkürler...”

Merhabalar,

Geçen hafta sisteminiz üzerinden 24/03/2024 tarihinde, saat 10:30'da Tunalı Hilmi şubenizden 15 dakikalık ücretsiz mini cilt bakım uygulaması için randevu aldım. Randevunun Tunalı Hilmi şubenizde uygulanacağına dair onay maili de tarafıma ulaştı. (mailin görüntüsünü ekte gönderiyorum)

Ancak dün, yani Pazar günü randevudan 10 dakika önce (10:20) Tunalı Hilmi şubenizin önüne geldiğimde kapalı olduğunu ve şubenin Pazar günleri saat 12:00'da açıldığını öğrendim. Eğer Pazar günleri şubeniz 12:00'da açılıyorsa, sisteminiz neden saat 10:30 için randevu veriyor ve onaylıyor? Randevu talep ederken iletişim bilgilerim mevcutken, neden hiçbir çalışan tarafından 'şubemiz o saatte kapalı, randevunuzu iptal edelim ya da değiştirelim' şeklinde bir uyarı yapılmadı?

Hafta sonu erken saatte uyanmış ve soğuk hava şartlarına rağmen randevuma sadık kalarak şubenize gelmişken, tarafınızdan önceden bilgilendirilmenin yapılmaması hayal kırıklığı yarattı. Sephora markasını çok severek, yurt dışında ve Türkiye'de ürünlerini alıp memnuniyetle kullandığım bir marka olarak, şubenizden kaynaklanan bu sorunun farkındayım ve bu durumun beni üzdüğünü sizlerle paylaşmak istiyorum.

Ayrıca bu konuyu 3 gün önce internet sayfanız üzerinden de ilettim ancak herhangi bir ilgi veya geri dönüş alamadım. Müşteri ilişkileri yönetiminizin iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

27 Mart 17:50 (Şikayetten 19 dakika sonra)
Cansu
21 Temmuz 10:53