İbrahim sonuçtan çok memnun

A101'den Aldığım SEG BM 4001 Marka Bulaşık Makinesi Gelmedi
27 Temmuz 2023 14:46
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

İbrahim y***, A101'den 6 Temmuz'da aldığım SEG marka bm4001 bulaşık makinesi hala gelmedi. A101 14.07.2023 tarihinde siparişi iletmiş. 17.07.2023 tarihinde Manisa'dan yola çıkan ürünüm hala elime geçmedi. Bugün 27 Temmuz 2023. Yani Çin'den alsam daha hızlı gelirdi. Manisa bu kadar uzak mıdır Çorum'a anlamadım.

Kıtalararası gelen ürün daha hızlı geliyor. Ne Vestel'e ne de A101'e yakışmıyor. Bu durum mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesini istiyorum. Umarım herkese örnek olur. Ben tövbe ettim, alışveriş yaparken 2 kere düşünmek lazım derim, A101 ve Vestel'den. Vestel Müşteri hizmetleri hep aynı şeyi söylüyor:

Kargoda, size dönüş yapılacak ama ne dönüş yapan var ne arayan ne soran. Büyük yerli ve milli firmayız diyen bu iki firmaya yakışmadı, çok müşteri kaybedersiniz. Bu şekilde. Ayrıca A101 kurulumun 10 iş gününde yapılacağını taahhüt eden bir reklam yayınlamıştı ama maalesef bunun bu denetimi olmadığı için iki gün bile dese bir anlamı yoktur.

En kısa sürede gerçek bir dönüş ve gerçek bir çözüm istiyorum ve artık parasını ödediğim ürünümü kullanmak istiyorum. Lütfen siz A101'e A101 size suçu atarak biz tüketicileri uğraştırmayın, sadece hızlı ve sağlam bir teslimat istiyorum, çünkü artık yoruldum beklemekten, müşteri hizmetlerine yazmaktan, dönüş yapılmamasından, çözüm odaklı olmayan cevaplardan.

29 Temmuz 2023 12:03

Güncelleme:28 Temmuz da müşteri hizmetleri tarafından arandım ve bugün yani 29 Temmuz da kurulum yapılacağı söylendi ama maalesef servisi aradığımda halen ürünün kargoda olduğunu en erken pazartesiye serviste olacağını belirtti. Bu çözüm mü şimdi yoksa insanlarla alay etmek mi yoksa bir ürünü bir ayda zor göndermek müşteri memnuniyetine verilen önemden mi kaynaklı, artık sıkıldım ve bıktım yani yazmaktan sormaktan, gerçekten yazık koskoca firmaya

16 Kasım 2023 12:47

Teşekkürler

Vestel Ürünü 14 Günlük Yasal Süre İçerisinde Koşulsuz İade Talebi.

Ahmet

A101ve SEG Bulaşık Makinesi

Dilek
18 Temmuz 2024 14:04
A101ve SEG Bulaşık Makinesi
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

SEG A101 Marketten Beyaz Eşya Almanın Verdiği Pişmanlık

Serhat