İletişim sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 17:06

Samsung marka çamaşır makinem bozuldu. Garantisi bittiği için normal bir usta çağırdım. Usta, elektronik kart arızası olduğunu söyledi. Ben de işi bilmediğim için Balıkesir Edremit Bayrak Teknik Samsung yetkili servisini aradım. Bilgi almak için bir bayan çıktı telefona. Elektronik kart fiyatını öğrenebilir miyim dedim. Bana 9000 TL elektronik kart fiyatı, 2500 TL işçilik, toplamda 11.500 TL bir fiyat söylediler. Ben de ustamı arayarak bu kadar bana 11.500 TL fiyat verdiler dedim. Usta da bana, aynı servis benim dışarıdan çağırdığım ustaya 7000 TL elektronik kart, 1500 TL işçilik, toplamda 8500 TL fiyat vermiş. Ben kendilerini aradığımda ustaya böyle bir fiyat vermişsiniz, bana neden böyle bir fiyat vermediniz dediğimde, işine gelmiyorsa müşteri hizmetlerini ara, onlardan randevu al, bizdeki fiyat bu şekilde, 11.500 TL verip çamaşır makinesini onarırız dediler. Ben de kendilerine bir şey söylemedim, müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetlerine arıza kaydı oluşturdum. Aynı yetkili bayi teknik servis, müşteri hizmetlerini aradıktan sonra 11.500 TL'lik fiyatı 8000 TL'ye yaptılar ve daha önce sadece elektronik karta 11.500 TL fiyat verdiler. Son yaptıkları işlemde elektronik kart ve çamaşır makinesi kapı kilidi değişti. İki işlemden toplamda 7500 TL, 500 TL servis parası, toplam 8000 TL para aldılar. Yani demek istediğim şu: Ben müşteri hizmetlerini aramayıp direkt servise gitseydim, benden 11.500 TL sadece elektronik kart parası alacaklardı. Bunun dışında kapı kilidi hariç, bir de kapı kilidinden para alacaklardı. Yani şunu demek istiyorum: Samsung Edremit Bayrak Teknik yetkili servis sorunlu bir servis. Arada çok uçurum bir fiyat farkı var ve davranışları çok kaba. Gidin nereye şikayet ederseniz edin diyorlar. Hiç memnun kalmadım.

06 Kasım 2024 20:52
Samsung Yetkili Servis Fiyat Farkı Ve Kaba Davranış!

Makineye gelip yaptılar Samsung servisi Edremit bölge bayi 2 saat geçmeden makine tekrar arıza yaptı normalde makineyi alıp atölyeye götürüp parçaları takıp test Edip öyle getirmeleri lazım ama ne yazık ki makineye parçaları taktılar makine 1 saat bile çalışmadan tekrar arıza yaptı bu konuda çok mağdur olduk yani yazık

07 Kasım 2024 10:23 (Şikayetten 17 saat sonra)

Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

3 Aydır Onarılamayan Çamaşır Makinesi Sorunu Ve Cevapsız Servis

Selçuk