Samsung Isı Pompası Arızası Ve Çözümsüzlük

29 Ocak 2024 11:46

Samsung Isı pompası
Isıtma ve soğutma için kullandığım Ürünüm 16.01.2024 tarihinde arızalandı. Arıza kaydı girmeme rağmen o tarihten beri hiçbir servis ne geldi ne aradı. Kış günü hep hasta olduk ve halen daha arayan soran yok. Her gün arıyorum ama çözüm yok.

29 Ocak 2024 11:49 (Şikayetten 3 dakika sonra)

29 Ocak 2024 11:52

İlgileneceğinize eminim ama Muğla'daki servisiniz 13 gündür arayıp sormadığı gibi arıza kaydımı da ücrete onay vermediğim gerekçesi ile iptal etmiş ve yalan söylüyor.

Oktay
Oktay

Isı pompalarında Doğru kurulum Güç hesabı çok önemli

Gönül
Gönül

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Zar zor taksitle Samsung un ısı pompasını yerden ısıtmada kullanmak amaçlı Üçay firmasına kurdurdum. Haftalardır sistem çalışmıyor. Error E911 hatası veriyor. Hastalandım soğuk evde iyileşemeyeceğimden annemde gittim kaldım, Dört haftada ancak iyileştim. Kurulumcu firma Üçay onlardan kaynaklı olmadığını Samsung onlardan kaynaklı olmadığını, elektrik sistemini kuran ondan kaynaklı olmadığını söylüyor kimse üzerine sorumluluk almıyor. Artık nereye kime başvuracağımı şaşırttılar bana😞

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
22 Ekim 2024 15:34
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
06 Şubat 2024 16:44