Onur sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makineleri Ağlıyordu.

16 Mart 2024 22:54

Dünyanın en kötü çamaşır Makinesi. 3 yıllık makinenin pompa motoru bozuldu, kazanı değişti, cihaz kendi kendine yandı. 3gün üst üste yapılan arıza ve 3 gün de bu makinede bir problem yok kullanabilirsiniz diyen servis çalışanı sonrasında kazanı yandı ve değişmesi gerektiği söylendi. Mecburiyetten bir ton para ödeyip kazanı değiştirdik. Peki ilk arıza talebimiz cihazın süreyi arttırması düzeldi mi? Hayır. Adamların söylediği şey bunlar normal oldu. Cihaz bir de suyu boşaltamama uyarısı vermeye başladı. Kurumsal bir şirket ne kadar isminin hakkını veremezse o kadar iş bilmezler. Dürüstlük ile ilgisi olmayan bir yapı. Hapishanelerde daha masum mahkumlar vardır eminim. Biz kendimizden geçtik biz yandık bunu okuyan her kim varsa, aman satın aldırmayın

15 Ağustos 2024 13:01
Samsung Çamaşır Makinesi İle Sürekli Sorun Yaşıyorum
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Samsung'dan Aldığım Tüm Beyaz Eşyalar Arızalı Çıktı, Servis Sorunları Ve Mağduriyet

Dilara
08 Mayıs 2025 17:59

Tuğra
30 Mart 2024 22:53
Kusurlu Samsung Çamaşır Makinesi
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
06 Eylül 2023 15:35