Hakan sonuçtan memnun değil

Garanti Biter Bitmez Anakart Arızası

Hakan
27 Kasım 2024 17:08

Samsung M7 43 model monitörün iki yıllık garantisi bittikten 20 gün sonra anakart arızası yaptı. Servis ücreti olarak 550 TL peşin aldılar, 5490 lira anakart parası istediler. Böyle uyanıklık mı olur? Alacak olanların bilgisine, yenisi internette 8000'in altında var. Tabii ki yaptırmadım, monitörsüz kaldım.

28 Kasım 2024 11:17 (Şikayetten 18 saat sonra)

Mehmed
Mehmed

Aynı problem bende de oldu. Hem de garanti süresi bittikten birkaç ay sonra. Paralı servise yönlendirmeğe çalışdı Samsung. Samsung tam bir hayal kırıklığı oldu.

Alper
Alper

Aynı sorun benimde başıma geldi. Firmadan geri dönüş bekliyorum. Bu şekilde uyanık davranmazlar diye düşünüyorum. Ürünün kullanım ömrü 10 yıl diye biliyorum. 2 yıl kullanım ömrüne sahip bir cihazı kimse satın almaz burada.

Koray

Benimde başıma geldi. Garanti bitti 3 ay sonra arızalandı. Çok fazla kullanım yapmadığım için garanti bittikten sonra arızalandı. Bende yoğun kullansaydım daha erken bozulabilirdi. Üründe üretim hatası var, ucuza ürün satmalarından belli. Şimdi çözüm merkezi beni aradı ve işlemlerin hepsi ücretli olacak dedi. Yazık

Koray sonuçtan hiç memnun değil

Samsung M7 Monitör Açılmıyor: Anakart Sorunu

10 Mart 2025 12:32
Resul sonuçtan hiç memnun değil

3 Yıllık Samsung Akıllı Monitörde Anakart Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği

Resul
07 Ekim 2025 15:41
3 Yıllık Samsung Akıllı Monitörde Anakart Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği
3-yillik-samsung-akilli-monitorde-anakart-arizasi-ve-yetersiz-servis-destegi-3.jpg
Samsung Kategorileri