Harun sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 13:10

29.09.2023 tarihinde Samsung yetkili bayisi olan, Emaar Square AVM de yerleşik
Mıstaçoğlu Bilişim Hizmetleri a. Ş. Firmasından Samsung S23 Ultra cep telefonu satın
aldım. Ürünü kullanmaya başladığım ilk günden itibaren, telefonun aşırı ısındığını ve
şarjın çok hızlı bittiğini, kullanım süremin çok düşük olmasına rağmen %75 şarjın,
herhangi bir kullanım olmadan bekleme pozisyonunda, 4-5 saat gibi kısa bir sürede
bittiğini, gördüm. Ayrıca, aynı marka olan diğer telefonumdan bilgileri aktarmayı
denediğimde telefonun bağlantıyı keserek işlemi gerçekleştiremediğini de gördüm.
Bu şikayetlerle birlikte ürünü satın aldığım firmaya başvuruda bulundum. Telefonda
yazılım kaynaklı böyle şeyler olabileceği söylendi ve onayım alınarak telefonun
yazılımı tekrar yüklendi. Sonrasında yetkili kişiden eski telefonumdan bilgileri yeni
telefonuma aktarılması istendi fakat bağlantı kesme ve yükleme yapılamama sorunu
tekrar görüldü. Telefonun şarjının da aynı mağazadan alınan orijinal şarj aleti ile
yapıldığını belirterek incelenmesi üzere ilgililere teslim ettim. Sorun olmadığı ve
ölçümlerde her şeyin normal olduğu söylenerek telefonum geri verildi. Telefonu
kullanmaya başladım fakat aynı sorunların devam ettiğini gördüm ve 15.10.2023
tarihinde ilgili firmaya tekrar aynı şikayetlerle geldim (bu arada telefona 2 kere yazılım
yüklenmesine rağmen halen bir düzelme olmadı).
Konuyla ilgili şarjın hızlı bittiğini ve kullanım süremi gösteren ekran kayıtlarıyla birlikte
15.10.2023 tarihinde ürünün incelenmesi için servise başvuruda bulundum. Ürünün
incelendiğinin ve teslime hazır olduğunun bilgisinin geldiğinde mağazaya telefonumu
teslim almaya gittim. Mağaza personelinin ciddiyetten uzak ve umursamaz tavırlarıyla
ürünün kendi mağazalarında incelendiğinin ve herhangi bir sorunla karşılaşılmadığının
bilgisinin aldım. Telefonu teslim almayarak Samsung firmasını aradım ve konuyu izah
ettim. Onlarda teknik servisin ölçüm yaptığını ve herhangi bir sorun bulamadığını
bildirerek, bariz arızalı olan telefona değişim veya iade yapmadılar. Telefonum halen
ilgili mağazada beklemektedir. Mıstaçoğlu Bilişim Hizmetleri a. Ş. Ve Samsung
Firmalarının yasatmış olduğu mağduriyet halen daha devam etmektedir.

samsung-telefon-samsung-mistacoglu-bilisim-hizmetleri-a-s-6.pdf
04 Nisan 2024 13:52 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Ahmet
Ahmet

Aynı sıkıntıyı banada yaşatıyorlar 3 kez ana kart değişimi yaptılar 1 ay olmadan tekrar tamire getiriyorum yine götürdüm kendi hataları olmasına rağmen benden 6490 ücret istediler yatırdım telefonu aldığımda ilk isim Tüketici Hakları'na gitmek olacak sizinde dediğiniz gibi emar bayisinde bulunan satıcı temsilciler alaycı tavırla yaklaşıyorlar kısaca müşteri olarak değil bizi farklı gözle görüyorlar

Özcan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 14:14
Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 14:52

12 Şubat 2024 21:57