Samsung Tablet: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis

Samsung Tablet: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis
08 Kasım 2024 19:46

Samsung internet sayfasından 30/12/2023 tarihinde Galaxy TAB A9+ bir adet tablet aldım. 1 ay sonra tablet YouTube.com videolarında robotik sesler çıkarıyordu, servise götürdüğümüzde yazılım yüklenmemiş dediler ve yükleyip geri verdiler. Sonra ikinci kez aynı arıza yapıp götürdüğümüzde hoparlörden olacağını söyleyip baktılar ve sağlam diye geri teslim ettiler. Üçüncü kez aynı arıza, ayrıca şarj sorunu ve çabuk pil bitimi şikayeti ile servise gittiğimizde ses kartı, ana kart ve pilini değiştirdiler. Şu anda ise geç şarj oluyor. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdiğimizde bunu videoya çekmemizi istiyorlar. Ben değişim talebim olduğunu söylememe rağmen hala tamir ettirmem gerektiğini söylüyorlar. 1 yılda 4 defa arıza yapmış tableti kullanmak istemiyorum, kusurlu ürün satıp arkasında durmuyorlar.

09 Kasım 2024 13:15 (Şikayetten 17 saat sonra)

Hacer
Hacer

Sorununuz çözüldü mü benim tabletimde aynı şekilde

18 Temmuz 2024 13:41

25 Ocak 2025 23:22