Ali sonuçtan çok memnun

Samsung S24 Ultra Kamera Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çıkmazı

25 Kasım 2024 21:35

30.09.2024 tarihinde Hepsiburada sitesi üzerinden satın aldığım S24 Ultra telefonumda, kamerada 10x ve üzeri zoom yaptığımda odakta kaymalar ve dalgalanma problemi yaşadım. Bunun üzerine Samsung müşteri hizmetlerini aradım ve Samsung Tutor üzerinden telefonuma bağlanıp sıfırladılar. Çözüme ulaşamayınca fabrika ayarlarına döndürdüler ve hâlâ problem devam ettiği için bana servise göndermemi istediler. Maalesef bulunduğum yerde servis ve yedek telefonum olmadığı için servise göndermeyeceğimi ve bana yedek telefon sağlarlarsa gönderebileceğimi söyledim. Yedek telefon veremeyeceklerini ve istersem böyle göndermemi söylediler. Daha fazla tahammül edemiyorum. Açıkçası, kamerası ile öne çıkan bu telefonun böyle bir problem sonrası yenisi ile değişmesini istiyorum.

26 Kasım 2024 10:49 (Şikayetten 13 saat sonra)

26 Kasım 2024 11:49

İletişim bilgilerim ve adım soyadım var ama ulaşamıyorsanız size nereden ileteceğimi bana söylerseniz size iletebilirim

26 Kasım 2024 16:25

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

27 Kasım 2024 16:39

Samsung tarafından şu an arandım maalesef çözüm odaklı değiller. Bunu bilip Samsung ürünlerini bu şekilde almanız biz tüketiciler için önemlidir diye düşünüyorum. Kamerasıyla ön plana çıkan telefonumun performansı ortada. Ürün memnuniyeti ve satış sonrası müşteri hizmetleri memnuniyeti sunmayan bir marka.

Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S24 Ultra Zoom Aralığında Sürekli Puslu Fotoğraf Sorunu

07 Eylül 2025 19:49
Emre sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 22:17
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S24 Ultra Video İzlerken Kasma Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

13 Temmuz 2025 18:04