Samsung S24 Ultra İle Videoda Titreşim Ve Cızırtı Sesi

16 Mart 2024 01:23

Merhaba Samsung Galaxy s24 Ultra ile video çekerken veya video ekranındayken lenslerden gelen cızırtı ve görüntüdeki titreşimden ciddi anlamda rahatsızım. İlaveten WhatsApp duruma yüklenen videoların kalitesinin aşırı düşüşü de cabası. Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Telefonum düşürmek bir tarafa en ufak bir darbe dahi almadı. Gözüm gibi baktım.

18 Mart 2024 09:11 (Şikayetten 15 saat sonra)

28 Mayıs 2024 11:10

Merhaba Samsung. Yaşadığım bu sorun yüzünden s24 Ultra telefonumu çok aşağı fiyattan satmak zorunda kaldım. Çünkü benim 2 ay önce aldığım telefonu garantiye gönderecek vaktim de yok sabrım da yok. Doğrudan 20000 TL zarardayım. Bilmelisiniz ki yaşadığım surece hiçbir yakınıma Samsung aldırtmayacağım. Artık çok küçük bir rakibinizim. Siz bana zarar verdiniz.

Hocam ne aldınız? Ben de kamerasından mağdurum. Günlerdir uğraşıyorum teknik servisten yanıt almak için.

Android 8.5 Güncellemesi Sonrası Samsung S24 Ultra’da Aşırı Isınma Ve Pil Ömrü Düşüşü

Samsung s24 Ultra model cihazımda Android 8.5 güncellemesini Haziran 2026 itibarıyla yükledikten sonra ciddi ısınma ve p...

1 Destek

Samsung Galaxy S24 Ultra Güncellemesi Sonrası Aşırı Isınma, Pil Tüketimi Ve Kamera Performans Düşüşü

Samsung Galaxy s24 Ultra cihazımı Haziran ortasında gelen Android 8.5 güncellemesini yükledikten sonra, telefonum önceki...

1 Destek1 Yorum

Android 8.5 Güncellemesi Sonrası Galaxy S24 Ultra’da Aşırı Isınma Ve Pil Tüketimi

Samsung Galaxy s24 Ultra cihazıma 24.07.2026 tarihinde Android 8.5 güncellemesini yükledikten sonra telefonum, önceki ha...

4 Destek

Refik
Samsung S24 Ultra Arka Kapak Kısmında Zedelenme

Samsung S24 UltraArka Kapak Kısmında Zedelenme

Rümeysa
Samsung Tablet Sürekli Arıza Çıkarıyor!

Samsung TabletSürekli Arıza Çıkarıyor!

Özlem

Öne ÇıkanKonular