Mahsun sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Watch6 Classic Kordon Sorunu Ve Garanti Mücadelesi

25 Aralık 2024 14:47

02.07.2024 tarihinde internet üzerinden dever isimli iş yerinden Samsung Galaxy watch6 Classic marka akıllı saat aldım. Yaklaşık 4 ay sonra kadar resimlerde görüldüğü üzere kısa kordon toka yerinden ayrıldı. Samsung Müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattım. İkametim olan Trabzon ilinde servis olmadığını en yakın servisin Ankara ilinde olduğunu söyleyerek beni bhd bilişim isimli servise yönlendirdiler. Saati kargo vasıtası ile belirtilen servise gönderdim. Bir süre sonra telefonuma mesaj geldi. Mesajda saatimin kordonunu garanti kapsamında olmadığını ve kullanıcı hatası olduğundan dolayı ücretli işlem yapıldığı yazıyordu. Ben de hemen servisi arayarak saatin 4 aylık saat olduğunu kopmuş olduğu yerin birleşim noktası olduğunu kullanıcı Hatasından dolayı bu şekilde bir hasar olamayacağını taraflarına söylememe rağmen garanti kapsamına almadılar. Resimlerde de görüldüğü gibi bu arızanın kullanım Hatasından dolayı olması imkansızdır gereğinin yapılması talebimdir.

26 Aralık 2024 20:27

Ek
Ek
1735234015552.20241225-084925.jpg
26 Aralık 2024 20:20

26.12.2024 günü Samsung çözüm merkezinden çözümsüzlük için aradılar. Arayan bayan saatin kordonu ücretli olarak değiştirebileceğini söyledi. Ben bayana beni neden aradığını sordum çözüm sunmak için olduğunu söyledi. Ama tam bir çözümsüzlük ile...

16 Mart 2025 12:25

Geç gelen adalet...

Süphan
Süphan

Bende de 6classic modeli mevcut saat henüz 10 aylık ne tesadüftür ki aynı yerden ayrılmış ve kullanıcı hatası olarak belirtildi bu bir tesadüf değil kordonun kendisinde sıkıntı var demektir ama başka bir kullanıcıda aynı örneği bulmam iyi oldu gereken yerlere bende şikayet edeceğim

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 18:00
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2025 16:50

19 Nisan 2024 19:27