Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Saloon Veysel Kuaför Sağlıklı Saçlarımı Mahvetti Yaktı!

30 Kasım 2024 20:24

İşlemden önce kendisininde saçların sağlıklı dediği sağlıklı saçlarımı mahvetti yaktı bütün saçlarımı kopardı kötü bir yer. Laubali tavırlar boş konuşmalar sonucu kafam yanıyor dememe rağmen ciddiye alınmadım 2 saatten fazla saçımı açıcıda bıraktı saçlarımı koparıp yerine kaynak takalım deme cüretinde bulunacak kadar iş ahlakından yoksun biri buraya attığım fotoğrafta sadece önde ki kopmalar görünüyor ama ensem yanlarım ortada ki ara saçlarım hepsi ama hepsi kopmuş saçımın 3'te 2'sini koparmış bu adam psikolojim bozuldu resmen üstüne bir de utanmadan para istedi aldı zorla bir kısmını helal etmiyorum. Bir kuaförün bu kadar fazla negatif yorumu varsa zaten iyi olma ihtimali yoktur keşke bende gitmeden önce yorumlarına bakmak aklıma gelseydi.

Veysel
Veysel

Siz saçınızı evde boyayıp maf edensiniz biz değil kendi yaptıklarınızı hiç söylemiyorsunuz biz size anlatsakta istiyorsunuz kimse kendi yaptığına bakmıyor her şeyin suçlusu kuaför sizin gibi insanlar yüzünden nefret itim bu işten eve saç açan sizsiniz ondan sonrada kuaför suçlu evede saç açılmaz sonucu ortada elimde saçınızın video su var nankörlük bu kadar olur bensizi tanımam etmem size ne kastım olabilir siz suçu kendinizde arayın bence

Hair Mood Gallery Acıbadem Pişmanlıktır Gitme-yin!

20 Mayıs 2024 21:38
Hair Mood Gallery Acıbadem Pişmanlıktır Gitme-yin!

07 Haziran 2025 13:56