Yanlış Ürün Ve İlgisiz Hizmet: Rossmann Üsküdar Şubesi Deneyimi

Aykız
23 Ekim 2024 10:31

Rossmann Üsküdar şubesinden 2 gün önce alışveriş yaptım. Kasa arkası ürünlerden istediklerimi alabileceğim söylendi. Afişte ‘El ve tırnak kremi’ yazısını görünce bir adet istediğimi söyledim. Kasiyer, sadece bir çeşit kaldığını yarınsı yenilerinin de geleceğini söyledi. Aldıktan sonrasında kremi tekrar kontrol ettiğimde kremin sadece el kremi olduğunu fark ettim. Yarın akşam hemen şubeye gittim ve el tırnak kremi olan ile değiştirmek istediğimi söyledim. Kapanışa yakın oldukları için değişim alamadıklarını sabah 9.15 gibi gelirsem hemen yardımcı olacaklarını söylediler. Kasiyer iki gelişimde de aynıydı ve tutumu hiç hoş değildi. İlkinde sırf satmak için sorduğum halde tırnak kremi olmayanı bana verdi, ikincisinde de umursamaz ve sert bir tavırla sabah gelmem gerektiğini söyleyip üfleyip pufladı. Ben yine tamam deyip sabah 9.15te mağazanın önüne geldim ama mağaza 9.30 da açıldı. Madem açılış saati 9.30 neden 9.15te bekletiliyorum diye tepki göstermeme gerek kalmadan üstüne ‘Şu an veri aktarımı yapılıyor, iade ve değişik yapamıyoruz. Öğlen gelin’ diye geri çevirildim.
Soruyorum bu değişim sabah yapılmıyor, akşam yapılmıyor. Ne zaman yapılıyor?
Özellikle kalabalık olan saatlerde gelip saatlerce beklemek mi gerekiyor. Burada kimin ihmalkarlığı var acaba?

23 Ekim 2024 11:21 (Şikayetten 49 dakika sonra)
28 Ekim 2024 11:55

Merhaba,   28.10.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz.   Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz.   Saygılarımızla.

01 Eylül 2023 16:46
Merve sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 13:45
Çifte Çekim Ve İade Sürecinde Yetersiz Müşteri Hizmeti
Çifte Çekim Ve İade Sürecinde Yetersiz Müşteri Hizmeti

17 Haziran 2025 18:46
Sude sonucu yetersiz buldu

07 Ocak 2025 20:36
Rossmann Denizli Çınar Şubesinde Üslup Ve İletişim Sorunları
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
05 Ekim 2024 03:21