Esra sonucu yetersiz buldu

14 Mayıs 2024 13:11

Rossmann Piazza mağazasından aldığım güneş kremini cilt tipime uygun olduğunu söyleyerek satın aldım. Ertesi gün yüzümde kızarıklık, kaşıntı ve sivilce oluştu. Ürünü fişiyle birlikte geri götürdüm, her şey belli ve yüzümü mağaza müdürü de gördü. Ben bu ürünü sadece bir kez kullandım. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu izah ettim ve talep açıldı. Ancak bana haber verilmeden talebim kapatılmış. Bir hafta sonra yaptığım aramada, 'Talebiniz kapanmış, cilt tipinize uygun ürün seçmemişsiniz, iade ya da değişim yok' denildi. Cilt tipimi nereden biliyorsunuz? Bu ürünü çalışanınızın önerisi üzerine aldım. Benim cildime uygun olan buymuş. O zaman ben neden talep açıyorum? Mağdur oldum.

14 Mayıs 2024 14:42 (Şikayetten 1 saat sonra)
Esra
Esra
14 Mayıs 2024 16:03

Ben şikayetimi Sıkıntımı bu yazdınız numaradan sürekli arayıp. Belirttim zaten bana haber bile. Verilmeden olumsuz talebimi kapatmış siniz ben aramasam. Haber bekliyorum. Ben ertesi günü götürdüm. Urunu bir hafta geçti bana şaka mi yapıyorsunuz numara yazmışsınız. Şikayetini iletebilirsiniz diye zaten uğraştırdınız o kadar iade almıyorsunuz yani ben değişim istiyorum. Zaten bu kadarda mağdur etmeyin insanları her gün arasam o numarayı yapacak bir şey yok diyorsunuz

20 Mayıs 2024 10:53

Rossmann Kullanılmış Ürün Satması
Rossmann Kullanılmış Ürün Satması
Zozan sonuçtan memnun

15 Eylül 2023 19:24
"Bu kadar uğraştırılmasına gerek yoktu sorun buraya geldikten sonra çözüm buluyor teşekkürler"
TrustBuy Güven Skoru