Fatma sonuçtan memnun

07 Ekim 2023 04:39
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
“Firma tarafından benimle hemen iletişime geçilerek, Bana sorun yaratan ürün değiştirildi fakat üründe alerjen uyarısı olmaması ve tüm ibarelerin almanca olmasının tüketiciyi mağdur etmeye devam edeceğini düşünüyorum. Sorunumun çözüm aşamasında firma temsilcisinin tavrı ve bende şiddetli alerji yaratan ürünü iade almaları tüketiciyi yormadan çözüm odaklı tutum sergilediklerini gösterdi. İçeriğinden emin olduğum ürünlerini almaya devam edeceğim. Teşekkür ederim”

Rossmann'dan aldığım bakuchiol serum şiddetli alerji yaptı. Gece sürüp yattım 3 saat sonra şiddetli bir kaşıntıyla uyandım sanki tüm çene bölgemi ve boynumu kediler tırmalamış gibi aşırı kızarık yırtık yırtık bir görüntü ve şiddetli bir kaşıntı vardı. Hemen yıkadım medikal bir ilaç sürdüm. Rossmann bakuchiol serumun alerji yaptığından emin olmak için 1 hafta sonra tekrar denedim aynı sonucu daha şiddetli yaşadım.

07 Ekim 2023 16:59 (Şikayetten 12 saat sonra)
09 Ekim 2023 12:07

Merhaba Deniz Hanım, 09.10.2023 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi her zaman bizimle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

Fatma
Fatma
11 Ekim 2023 12:57

Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Bakuchiol Serum Cildimde Kızarıklık, Kaşıntı Ve Soyulmaya Yol Açtı

Serpil