Isana Ürünleri Cildimde Alerji Ve Sivilceye Sebep Oldu

20 Kasım 2024 01:1122.897
Deniz'in Teşekkür Mesajı
İlginiz için teşekkür ederim.

Rossmann mağazasından aldığım Isana marka ürünlerin çoğu alerji yaptı. Şampuan, üre içeren duş jeli ve c vitamini serumu cildimi mahvetti. Serum yüzümde büyük sivilceler çıkardı, diğerleri de sivilce ve kaşıntı yaptı ve haftalardır geçmiyor. Kafamda büyük büyük kabuklanmalar var. Saç toniğinin de aynı şekilde alerji yaptığını düşünüyorum çünkü uyguladığımda bir kısmı boynuma geldi ve anında boynum yanmaya başladı. 2 gün sonra geçti. Doktora gideceğim ve gerekirse bu konuda rapor alacağım. Ürünlerimi iade etmek istiyorum. Bir sürü Isana marka ürün almıştım fakat bu markada ciddi sorunlar olduğunu düşünüyorum. Hiçbirini kullanamayacağım maalesef.

20 Kasım 2024 10:47 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba İsmim Kübra, şikayetinizi çözüm sürecinde size yardımcı olacağım. Öncelikle yaşadığınız sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolü sağlayıp, iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

22 Kasım 2024 11:41

Merhaba, sanırım dün hatlarda bir sorun oldu. Aradınız fakat 1 sn. Çaldı ve durdu, telefon gözümün önündeydi ama açamadım. Tekrar aramanızı bekliyorum.

25 Kasım 2024 20:56

İstenilen fiş ve bilgileri cuma günü mail olarak ilettim ancak geri dönen olmadı henüz.

28 Kasım 2024 23:56

Açılmayan ürünlere iade talebime olumlu yanıt aldım, teşekkür ederim.

28 Kasım 2024 23:58

Açılmayan ürünlere iade talebime olumlu yanıt aldığım için mutluyum, teşekkür ederim. Açılan ürünler de maalesef çöpe gidecek.

15 Aralık 2024 20:17

İlginiz için teşekkür ederim.

17 Aralık 2024 14:41

Merhaba,   06.12.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz.   Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi her zaman aracılığıyla bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz.   Saygılarımızla.

Peeling Ürünü Yüzümde Yanma Ve Kızarıklığa Sebep Oldu, Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

Gülşah
Gülşah
13 Eylül 2025 13:11677

"Sağ olun"

Alerji Yapan Ürün İçin İade Sorunu

Sevim
13 Şubat 2025 23:553.447

09.02.2025 tarihinde Maltepe Piazza Avm Rossmann mağazasından alışveriş yaptım. Isana Power Serum suratımda alerji yaptı...

Alerji Yapan Ürün İçin İade Sorunu

Rossmann Isana Med 10%Üre Vücut Sütü Ciddi Şekilde Alerji Yaptı

Mehlika
Mehlika
24 Nisan 2024 12:359.014

Rossmann'dan Mart ayı sonuna doğru satın aldığım Isana Med %10 Üre içeren Vücut Sütü'nü iki kullanımdan sonra bacaklarım...

Rossmann Isana Med 10%Üre Vücut Sütü Ciddi Şekilde Alerji Yaptı

Aysegul
Aysegul
22 Nisan 2024 11:489.987

Rossmann'dan Isana c vitamini serum aldım, aksam cildime yüzüme uyguladım, sabah kalktığında cildim kıpkırmızı olmuş, ka...

Tümünü Gör
King's Crown Bitki Çayı İçinden Çıkan Solucan!

King's Crown BitkiÇayı İçinden Çıkan Solucan!

Beyza
Rossmann Vücut Spreyi Sprey Başlığı Yok Ve Akıtıyor

Rossmann Vücut SpreyiSprey Başlığı Yok Ve Akıtıyor

Enise
Mersin Forum Rossmann'dan Alınan Ürünün Yarısı Yok!

Mersin ForumRossmann'dan Alınan Ürünün Yarısı Yok!

Dilara
Rossmann Fırçasız Ürün Gönderildi!

Rossmann FırçasızÜrün Gönderildi!

Rabia
Rossmann Ürün Açık Bir Şekilde Geldi!

Rossmann Ürün AçıkBir Şekilde Geldi!

Şükran
Kentpark Rossmann'dan Aldığım Çikolata Bozuk Çıktı!

Kentpark Rossmann'danAldığım Çikolata Bozuk Çıktı!

Yeşim

Öne ÇıkanKonular