Esra sonuçtan hiç memnun değil

Antares Rossmann Mağaza Personeli İlgisizliği

02 Ocak 2024 12:01

1 Ocak'ta Rossmann Antares mağazasına gittim. Çalışan kıza bir marka fondöten sordum. Bilgi vermeden kuru ciltlere uygun ürün olduğunu söylediğimde, ters bir tavırla çok iyi biliyormuş gibi cevap verdi. Yüzü asık, zorla konuşuyormuş gibi bir haldeydi. Sonra başka bir markayı göz ucuyla işaret ederek, git bak der gibi ilgisiz bir tavır sergiledi. Mağazada birçok çalışan boş boş dolaşıyordu ve hiçbir işe yaramıyorlardı. Kendilerinden emin tavırları ve üstten bakışları vardı. Renkli gözlü bir kızdı ve kendisinden hiç memnun kalmadım. Yeterli bilgilendirme yapılmadığı için alışveriş yapmadan mağazadan ayrıldım. Tercih etmeyeceğim.

02 Ocak 2024 12:56 (Şikayetten 54 dakika sonra)

Merhaba, İsmim Berrin şikayetinizi çözüm sürecinde size yardımcı olacağım. Öncelikle yaşadığınız sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolü sağlayıp, iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

Esra
Esra
04 Ocak 2024 18:51

Dönüş sağlanmadı. Müşteri hizmetleri telefonu açmıyor

05 Ocak 2024 15:15

Merhaba Esra Hanım, 05.01.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi her zaman bizimle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

Cankut
06 Şubat 2025 18:11

02 Mart 2024 01:44

Yağmur
24 Mayıs 2025 20:22
Nilay sonuçtan çok memnun

12 Ekim 2023 15:53
"Espark mağazasındaki çalışanlar anlayışlı bir şekilde yaklaşıp ürünün iadesini kabul ettiler, teşekkür ederim"
Rossmann Koruma Bandı Dahi Açılmamış Ürünü Değiştirmiyor!

Kale Center Rossmann Personelleri Uygunsuz Tavırları

02 Nisan 2024 11:09