Roborock S8 Robot Süpürge Açılmıyor

Büşra
28 Ekim 2023 16:15

Trendyol satıcısından Roborock s8 aldım. 27 Ekim'de geldi ve çalışmıyor. Şarja da koydum hiçbir şekilde açılmıyor ve kimseye ulaşamadık.

İade kaydı oluşturduk fakat 21 iş gününde incelenecek diyorlar. Ben aldıktan bir gün sonra bile 400 TL fiyatı arttı. 21 günde kaç bin artar. Siz düşünün zarara uğradık. Çok pişmanız.

Yorumlar (6)

Ahmet

Normal süpürürken bir anda kapanıyor, çevrimdışı ya dönüyor ve kesinlikle tekrar açılmıyorsa, alt bölümde yer alan siyah paneli yan fırça dahil vidalarını sökün. Altında bataryaya ulaşacaksınız. Bataryayı söküp 5 saniye sonra tekrar takın ve güç düğmesine basılı tutarak açın. Bende zaman zaman bunu yapıyor ve çözüm işe yarıyor. Neden kendini bu şekilde kapattığını bilmiyorum, tespit edemedim fakat çözüm olabilir. Umarım faydası dokunur yaşayana.

Neşe

Merhaba, çözebildiniz mi? Biz de Teknosa dan aldığımız cihazda aynı sorunu yaşadık. İade yapmadılar, servise yolladılar. Cihaz aynı olduğu gibi geri geldi, çalışmıyor. Tekrar Teknosa ya götüreceğiz.

Büşra

Merhaba, Trendyol satıcısından almıştım iade sorun olmasın diye hemen iade aldılar paramı da iade ettiler. Daha sonra vatandan aldım çalışmasından çok memnunum size de geçmiş olsun

Abdullah

Merhabalar, çözüm olarak ne yaptınız acaba aynı sorun bizde de var şu an

Neşe

Merhaba, evet hallettim. Teknosa üründeki hatayı düzeltti, kullanıyorum

Ruken

Sorunu halledebildiniz? Hallettiyseniz nasıl yaptınız? Bizde yeni aldık Teknosa'dan düğmeler çalışmıyor

Roborock S8 Robot Süpürge

05 Ekim 2023 11:09