Roborock S8: Lidar Sensör Sorunu Ve İade Süreci

Güler
04 Kasım 2024 17:50

Roborock markasını çok araştırarak ve güvenerek S8 robot süpürge aldım. Ürünü Teknosa mağazası Citys Nişantaşı AVM'den aldım.
Önce süpürgenin uygulaması çalışmadı. Sonra kendim çözüm bularak Mihome uygulamasını yükledim ve öyle çalıştırdım.
Sonra 2. gün Lidar sensör hatası verdi.
Sonraki günler hep Lidar sensör hatası verdi. Süpürge birkaç dakika çalışıyor ve sonra duruyordu. Ve daha yeni, tertemiz bir cihaz.
Ürünü iadeye verdim, 3 gün oldu. Fakat daha servise bile gönderilmemiş. Mağazaya telefonla ulaşmak imkansız. Teknosa'dan da Roborock'tan da acil olarak dönüş bekliyorum ve iademi istiyorum.

01 Aralık 2024 22:02

Ekim ayında aldığım ürün kullanmaya başladığım 2. Günden itibaren Lidar sensör yani donanım hatası vermiştir. Ürünü hemen Teknosa'ya götürdüm ve iade talep ettim. Çünkü satılan ürün ayıplı ve kusurluydu. Ancak Servis onayı olmadan ayıplı ürün bile iade yapamayacaklarını ilettiler. 25bin tl vererek aldığım ürün bozuk çıktı ve 1 hafta beklettiler. Mağaza telefonunu hiçbir şekilde açmadılar. Tarafıma ürününüz servisten gelmiştir diye SMS geldi. Mağazaya gittim, ürünü yanlış servise gönderdiklerini ve tekrar göndermeleri gerektiklerini söylediler. Yani hem boşu boşuna gittim hem de müşteriden hiçbir mağduriyet özürü bulunulmadan tamir olmadı, yanlış servise gitmiş tekrar göndereceğiz deyip beni geri gönderdiler. Bu kadar yolu boşuna gelmiş oldum. Ve ürün ortada yoktu. Tekrar 1 hafta sonra ürün geldi diye SMS geldi. 2. Kez tekrar gittim. Servis iadeyi onaylamadı ve sensöre kıl takılmış diyerek bana ürünü verip, hakkınızı tüketici haklarında arayın biz bir şey yapamıyoruz diyerek geri gönderdiler. Durumu izah etmeye çalıştım, bakın bu ürün donanımsal hatalı, yine aynı sorun olacak, lütfen iade istiyorum diye ama müşteriye karşı yaklaşım biz hiçbir şey yapamayız şeklindeydi. Kıl takılmış dedikleri ürün süpürge. İşi bu zaten. Ürünü aldım eve geldim, 3. Günde tekrar aynı şekilde, Lidar sensör hatası verdi. Zaten bu sorunun. Tekrar edeceği belliydi. Bunu belirtmiştim. Hiçbir şekilde müşteri ile ilgllenmedikleri ve Ayıplı ürünü almadıkları için dava ediyorum. 24699 TL iademin tamamın yatırılmasını ivedilikle talep ediyorum.

Yasemin

Fikir olsun diye yazıyorum ilk kullanımda lidar hatası verdi manuel olarak lidarı oynattım çalışmaya devam ediyor media marktan aldım geri götürdüm mağaza benim ürünün hatasını kabul etti servise göndermeden yenisi bana verdi

Yasemin

Ben lidarını manuel olarak oynattım düzeldi anlamadım... Ama sinek küçük misali içim bulandı rica etsem olumlu tada olumsuz yanıt alırsanız yazar mısınız duruma göre bende değiştirmek isterim talepte bulunurum

Yasemin

Sonuç alabildiniz mi dün aldığım üründe bende yaşıyorum aynı sorunu şu an yoksa hemen geri göndereceğim

Güler

Hayır henüz dönüş olmadı maalesef.

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 14:30
Roborock S8 Lidar Taret Hatası

Roborocks S8 Wi-Fi Bağlanma Sorunu Veriyor, Kullanamıyoruz.

Şebnem
20 Kasım 2023 09:36
Roborocks S8 Wi-Fi Bağlanma Sorunu Veriyor, Kullanamıyoruz.

Fikriye
21 Ocak 2024 18:23