Yakup sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 23:46
Yakup'un Teşekkür Mesajı
“Benim sorunum 1 yıl sonra da olsa çözüme kavuştu. Tüketici hakem heyetinin vermiş olduğu yenisi (misli) ile değişim kararı üzerine bvb market Hepsiburada aracılığı ile cihazımı Roborock s 7 max ile değiştirmiştir. Cihazı geçen sene haziran ayında almıştım. Bu yıl haziran ayında sorunum çözüldü. Her şeye rağmen emeği geçenlere teşekkürler.”

Hepsiburada üzerinden bvb market satıcısından Haziran Roborock S5 Max marka robot süpürge satın aldım. Ürünü aldığımdan bugüne (Haziran) sağlıklı bir şekilde bir defa bile kullanamadım. Evi bir kez bile pas pas yaptıramadım. Hatta ürüne su eklenmedi. Paspası daha poşetinden çıkmadı. Ürün evde Wi-Fi ve Wi-Fi sinyal dağıtıcı olmasına rağmen devamlı haritalama yapamama sorunu verdi. Devamlı deli gibi döndü durdu.

Ürün devamlı evini bulamadı. Teknik servise gönderdim. 20-25 gün sonra geldi. Fabrikasyon resetleme yapılmıştır denildi. Ürün geldi, hala aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Hatta daha da kötüsü cihaz artık hiç hareket etmiyor. Sadece çalışıyor, ama komutlara tepki vermiyor. Yeniden teknik servise gönderiyorum. Değişim talep edeceğim, ama ne cevap alırım bilmiyorum. Maalesef...

26 Eylül 2023 22:52

İletişime gecen dahi olmadı. Urunu garantiye yeniden yolladım. Bugün ürün normal çalışıyor diye yeniden bana gönderiyorlar. Geldiğinde bakacağım bu değer video yükleyeceğim

30 Eylül 2023 17:08

2. Kez ürün servisten geldi. Ancak arıza aynı şekilde devam ediyor. Servis kaydına göre ürün normal ç. Alışıyor ancak cihaz hala evini bulamıyor haritalama yapamıyor. Bugün yeniden servise gönderdim. Yani 3 kez aynı arızadan servise gitti neredeyse son 1 ay içerisinde. Ürünün yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Ben ürünü aldığımda ürün 13 bin tl civarında idi. Ancak şu anda 25 30 bin tl civarında. Ürünün yenisi yok ise şu mağdur olmama açısından şu anki değeri üzerinde bir fiyat değeri olan daha üst modellerle değişimi talep ediyorum. Şikayetimle alakalı benimle irtibata dahi geçen olmadı. Bugün e devlet üzerinden şikayet başvurusu da yaptım. Mağduriyetim giderilmesini talep ediyorum.

07 Kasım 2023 17:43
Roborock S5 Max Robot Süpürge Sorunları

04.11.2023 cihaz 4. Kez aynı şikayetle gittiği servisten geldi. Bu kez Anakartın arızalı olduğunu kabul ettiler en sonunda. Cihazın anakartı değişti ve geri geldi. Ancak bu seferde daha ilk deneme de cihaz pas pas i takili olduğu halde pas pas takili değil hatası verdi. Yeniden Evofone servisine gönderdim. Hakem Heyeti incelemesi devam ediyor. Değişim talebimin kabul edilmesini bekliyorum ve umuyorum

12 Haziran 2024 10:26

Roborock Servis Sorunları Ve Garanti Belirsizliği

01 Aralık 2024 23:57
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 15:16
Fatma sonuçtan memnun değil

Roborock S5 Max Robot Süpürge Haritalama Ve Temizlik Sorunu

16 Kasım 2023 14:00
Roborock S5 Max Robot Süpürge Haritalama Ve Temizlik Sorunu

Roborock S5, Şarj Dock'u Garanti Bitmeden Bozuldu.

23 Temmuz 2023 20:01

Yasime